上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
440  4.5m

回覆 8009# 最錫我老婆 的帖子

...😌師兄係用邊招先😏(後入貼住扒上去?)

回覆 8049# 最錫我老婆 的帖子

…睇正面毛毛👍🏻🤭😁😁

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-24 14:38 發表 查看引用來源

係呢,人妻都有問我呢啲咁嘅姿勢一定係我同老婆平時成日用先會識。

不過老老實實,我真係冇同老婆嗰陣用過,其實真係要人妻呢種pat我先諗到用呢招 ...
😌尼招呢?😏有冇用過....
[attach]40148168[/attach]

回覆 8067# dttcalvin 的帖子

....尼招覺得好用嗎🤭😅😅😁?

回覆 8070# 最錫我老婆 的帖子

尼招好用又全身睇晒😅😅👍🏻(下身接觸點可玩😏推前拉後打圈貼住磨...男女都享受㗎!😂😂😉)

回覆 8156# 最錫我老婆 的帖子

如果人妻係玩長,梗有機😉....(矇眼玩...)

回覆 8203# 最錫我老婆 的帖子

👍🏻😌尼類年紀好多都想試新招喎(唔會抗拒)🤭多D落嘴頭(氹)有可調整空間!👏🏻👏🏻

回覆 8210# 最錫我老婆 的帖子

👏🏻👏🏻👏🏻好野😁☕師兄作品又返嚟啦!👍🏻👏🏻👏🏻

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-29 14:44 發表 查看引用來源

特別就冇乜,不過就專攻佢對波,因為諗住好快就會post佢對波嘅走光相俾好多男人見到,
所以玩波都玩咗好耐
.....

👍🏻正😁搞到我都手痕👋🏻添👋🏻!...不過想睇粒Lin多D😅😅🤭

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-29 15:00 發表 查看引用來源

點會唔知 😂
.....
師兄梗知...😌😅直接問咪得🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆