上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
1.4k  4.5m

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-2-9 17:25 發表 查看引用來源

同意師兄你嘅講法
各有各好玩嘅,總之大家都係得一個目的,就係睇女!🤭🤭

各位新年快樂!
偷食人妻都有一段時間,我哋都收得好密,身邊冇一個人知。直到啱啱過年之前我講咗俾我最好嘅兄弟知我偷食緊個人妻。呢個friend識咗20幾年,除咗我有鋪露出老婆嘅癮之外,我同佢大家冇嘢唔知,所以絕對信得過。

其實我同佢講嘅其中一個原因係因為我有啲想佢俾人見吓,冇計,始終同老婆玩慣,人妻咁錫身嘅性格,我好想試吓同出去見人會點。

我呢個friend正常男人一名,結咗婚有2個小朋友,不過佢都真係算幾鹹濕。試過無數次俾我見到佢出街會裝人走光,一班friend出街都試過見到佢裝我哋啲女仔朋友(包括我老婆)。所以除咗同佢最熟之外,我想人妻俾人𥄫嘅話我呢個friend真係最佳嘅選擇。

不過我都驚俾識嘅人知道我有呢鋪癮,唔知點解,硬係覺得如果朋友知道嘅話可能對我會有一啲諗法。

同個friend講完我同人妻點識點一齊之後,好正常佢會想睇吓佢個樣,咁我send張相俾佢睇嘅時候,大家男人講嘢一定會傾埋身材㗎啦。個friend一睇就睇得出人妻同我老婆係2個唔同style,人妻係典型保守黨,不過身材應該都唔弱,如果唔係我都唔會睇得上眼。咁我都專登輕輕咁題過吓人妻個pat係最吸引我嘅地方,對波雖然冇我老婆咁大,但係size啱啱好之類嘅嘢。最主要就係專登同佢講人妻有啲內向同好怕醜,想喺佢見到佢之前已經知道原來人妻係一個好內斂嘅女人。咁如果識咗之後,佢如果真係可以𥄫到一個咁錫身同內斂嘅人妻走光,佢都可能會覺得特別興奮呢 😂

我同我friend講咁多嘢,無非都係想舖排佢哋見面,俾佢見吓人妻。初腰嗰日我同老婆講我會去friend屋企打通宵麻雀,但係嗰日其實係帶人妻上個friend屋企拜年。

嗰日我wear咗見藍色恤衫,出發之前我上人妻到搵咗佢先諗一齊去,我去到佢連涼都未沖,我仲要等佢沖埋涼先走得。喺佢沖涼嘅時候,我見有咁嘅機會不如睇吓佢有啲咩衫會比較容易走光,睇吓有冇辦法揀出嚟俾佢著去見我個friend。

我諗唔到有咩說法可以揀容易走光嘅衫俾佢著,我搵到件藍色嘅長袖衫,唔算低胸,不過以我嘅經驗嚟講,我知道嗰件衫個領口位係比較大,係好容易會走光。我冇可能搵件低胸背心或者短裙出嚟叫佢著,傻嘅都知我想點啦,所以當時呢件長袖衫係最低調而又能夠令到佢走光嘅選擇。佢沖完涼出嚟之後我就叫佢不如同我match一齊著藍色囉,sweet啊嘛。佢本來都又嫌棄我同鄙視我,覺得我低能,不過最後佢都著咗因為佢話反正佢都冇諗過要著乜。

咁上到個friend到,人妻都好怕醜咁,唔係好講嘢,我個friend其實一早已經由頭打量完佢。

嗰晚人妻大部份時間都係坐飯臺冇乜點郁過,所以基本上冇走光嘅機會,唯獨係去到差唔多最尾,人妻有段時間坐咗喺地去陪緊佢個仔同我friend嗰2個小朋友玩緊嘅時候。。。我見我個friend本來同我飲緊嘢,之後佢無啦啦走入去廚房攞雪糕出嚟,之後走埋人妻隔離問人妻個仔食唔食雪糕。

咁你攞得出嚟,俾人妻個仔見到,仲可以唔俾佢食咩?其實成晚個個都聽到人妻個仔都有幾聲咳,人妻就梗係唔想個仔食,但係個仔已經見到,唔俾佢食就梗係嘈㗎啦。

當時人妻背住我,但係我見我個friend有啲異樣,所以即刻過埋去,點知俾我見到原來佢真係喺人妻隔離𥄫緊嘢。。。

呢張相係當人妻唔想俾雪糕個仔食,但係個仔喺到扭計同人妻周旋緊所以導致失守,個friend就喺人妻嘅另一邊𥄫緊嘢嘅相。。。。

而呢張就係我個friend企喺呢個位,"幫手"𠱁人妻個仔嘅時候所見到嘅角度。。。你哋睇唔睇得出我個friend喺現場見到咩亮點?。。。

我第一次見到人妻走光俾第二個男人睇。。。。
我第二日問個friend覺得人妻好唔好,人品如何。
佢話人妻真係好怕醜,都幾慢熱,不過幾靜同斯文。
但係就完全冇題過佢見到人妻走光嘅嘢

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-13 20:19 發表 查看引用來源
正吖!咁夜晚係咪上佢屋企開年?😉
當然,嗰晚同老婆講咗打通宵麻雀,攞正牌唔返屋企 🤭

引用:
原帖由 powerman13 於 2024-2-13 17:44 發表 查看引用來源

好撚正, 估計現場應該睇埋粒LIN, 你個FD有冇睇到褲襠都拱起埋
係一定睇到lin,我都睇到,個friend冇可能會見唔到。咁佢又冇拱起,邊有咁易起旗

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-14 07:04 發表 查看引用來源
咁屌咗幾多Q?😉
都係1 Q 😂

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-2-14 07:14 發表 查看引用來源
咁正 果晚老婆有冇比老婆追魂call過?
冇啦,有msg吓大家,都係普通講吓屋企嘢

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2024-2-15 01:07 發表 查看引用來源
人妻對奶都唔弱
ok啦,size啱啱好囉

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-2-15 05:56 發表 查看引用來源
人妻對波都得好得喎😍
正正常常size囉,波型係幾靚嘅

又有新嘢

尋日同人妻入迪士尼玩咗日,一早已經book定酒店喺嗰到過埋夜。

玩咗全日,夜晚食完嘢返到酒店人妻搞掂埋個仔沖涼瞓覺之後成個人已經散哂。我就叫佢都沖個涼之後同佢按吓俾佢relax吓。我仲同佢講我入得嚟迪士尼玩全日,正常人都會攰到死,佢仲要同埋個仔所以我預咗佢會比平常人辛苦同成身散哂,所以我預先已經帶定按摩油入嚟諗住夜晚臨瞓前幫佢按摩舒緩吓。

佢聽到之後冧爆仲覺得我好貼心,佢沖涼之前我俾咗件酒店房入面提供嘅睡袍俾佢,話一陣我會幫佢落油,唔好整污穢佢套瞓覺衫同內衣褲,沖完涼之後就咁著酒店件袍,整污穢都唔怕。

人妻冇懷疑,仲覺得我好細心,所以照做。

其實我做咁多嘢,都係想方便我自己搵機會偷影佢。。。

呢啲全部都係尋晚按摩嗰陣成功偷影到人妻真空著住件睡袍嘅相,雖然酒店房嘅燈光問題,加上我又唔可以開閃光燈,所以唔係好睇到。但係都清楚影到人妻入面乜都冇著嘅畫面。希望大家enjoy之餘亦都歡迎呢到有冇高手可以調校啲相校到可以清楚睇到人妻個西,因為小弟我都想要 🤤

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆