上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
1.4k  4.5m

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-19 14:06 發表 查看引用來源
師兄咁快又有分享!可惜睇唔真。不過都好多謝師兄嘅分享!希望有其他師兄可以幫到手啦!咁按完有冇砌返Q呀!😉
仲洗講嘅,梗係有啦。我一路按一路幻想自己係一個同佢3唔識7嘅按摩師,幫佢按摩嘅時候用抽水嘅手法同佢按。扮到好專心咁同佢按摩但係有時唔覺意咁揩到佢個西。揩到佢都有感覺,開始越嚟越濕。之後就梗係屌佢鑊金啦

引用:
原帖由 月影偷情 於 2024-2-19 14:09 發表 查看引用來源
夜晚臨瞓前幫佢按摩....師兄都辛苦晒👏🏻👏🏻😌....😁👏🏻謝謝師兄👏🏻.....😏你執咗幾Q?
大家都攰啦,同埋我自己個腦入面幻想緊佢本來搵女技師但係個女技師咁啱病咗,我哋冇第二個女嘅得閒,得我一個男嘅available,佢冇得揀嘅程況底吓要俾我按。之後抽佢水,仲要俾我屌埋。幻想住佢俾個陌生男人屌,所以我屌得特別high,控制唔到好快就射咗,一Q就玩完 😂

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-2-19 15:43 發表 查看引用來源

果然係高手👍🏼,你可以相中按編輯,之後好多選項交光暗,色差…..
試過啦,可能我唔識校所以都係冇乜用

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-2-19 14:49 發表 查看引用來源
師兄按完應該有整番Q既, 人妻好似唔多毛喎
佢有幾多毛我之前喺大陸偷影佢換衫個post已經全過,如果你睇返就會知道佢多唔多毛啦

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-19 16:09 發表 查看引用來源
正喎!咁佢high唔high?😉
我high啲囉,我今次比起平時快咗,所以佢今鑊應該冇平時咁high 😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-19 16:13 發表 查看引用來源
屌咗1Q咋嘛?😂
係啊,大家本來已經攰到想死

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-19 16:13 發表 查看引用來源
屌咗1Q咋嘛?😂
不過呢1Q我真係出盡力,吓吓出盡力嚟屌,佢個仔喺隔離床瞓緊佢要全程搵手㩒住自己把口等自己唔可以大聲叫,不過成間房都係好大聲嘅啪啪聲同佢啲水聲

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-2-19 16:47 發表 查看引用來源

有無諗過萬一個仔醒左, 點算 ?
佢個仔得3歲,應該未識,所以除咗掃興之外應該都冇乜影響

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-2-19 16:46 發表 查看引用來源

喺咁既情況 , 女人只會懇求大力D , 衝快D  , 入D
佢冇講出口,不過身體最誠實 😂

引用:
原帖由 月影偷情 於 2024-2-19 18:26 發表 查看引用來源

😁😏師兄注意喎!😂

https://www.hk01.com/article/992226?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
注意啲咩?關我咩事?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆