上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
1.4k  4.5m

引用:
原帖由 lamkau 於 2024-2-21 08:14 發表 查看引用來源
借問聲 人妻大約係咩年紀?
34 定好似35,  已經唔係好記得 😂

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-2-20 23:27 發表 查看引用來源
張相個西太暗無晒 detail, 點調都無乜效果
sorly

咁就真係too撚bad啦

引用:
原帖由 自在逍遙 於 2024-2-20 07:32 發表 查看引用來源
我都試過偷影條女, 只要你令佢爬係度, 打開對腳比你摸西, 佢根本唔知你偷影佢, 因為就算佢拎轉頭, 個角度都望唔到你做乜, 個西同菊花完全睇晒
我件人妻好醒㗎,好早期嗰陣第2次同佢按摩,佢就係好似你所講咁扒咗喺到。著住條長裙,連底褲都未除。我諗住攞電話係諗住偷影佢裙底㗎啦,點知佢feel到我淨係用緊一隻手按佢隻腳,佢即刻擰轉頭望我第二隻手做緊乜。好彩嗰陣我仲校緊電話make sure冇開閃光燈,所以冇未影佢,佢以為我碌緊電話所以先冇事咋,如果唔係已經俾佢斷正咗。
雖則我都成功襯按摩嗰陣影過佢幾次,不過都唔係你講到咁老定,佢疑心都唔輕,每次我都好驚佢feel到我一隻手按佢,唔知幾時會望過嚟㗎

引用:
原帖由 月影偷情 於 2024-2-21 14:12 發表 查看引用來源
咁真係要小心....(佢唔似呀嫂咁玩得)
佢完全唔玩得,佢呢啲性格係淨係喺屋企俾自己男人嘆嘅女人,想share佢真係好難,我都算叫做有多年嘅偷影經驗啦,但係你見我到宜家都未成功偷影到佢上身全裸,lin都未偷影到粒,你就知佢有幾難搞啦

不過佢越難影我越想影,咁先珍貴啊嘛 😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-21 14:12 發表 查看引用來源
咁可能用偷拍鏡頭好啲喎!
唉搞咁多嘢,又要錢,又要set,最驚係要日日提心吊膽驚俾佢發現啲cam

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-21 14:34 發表 查看引用來源
咁又係!呢啲良家好難得,咁都比你食到真係好嘢!希望你可以成勸影到更多分享啦!
暫時未影到新嘢,唉真係好難搞 😂
不過終於入得返pm,原來收到好多師兄pm我話好鐘意人妻呢張著瑜伽褲嘅相

問我仲有冇,於是我就整咗張對比圖出嚟,你或者大家有冇興趣先睇吓,解住渴先?

引用:
原帖由 月影偷情 於 2024-2-21 14:39 發表 查看引用來源
係相當珍貴啊!....你有冇品嚐佢下面(近距離硏究)讚下佢😁😛😅
其實我個人嚟講唔係好好食鮑魚,所以咁多年嚟你哋都冇見我講幫老婆舐西嘅嘢。我好鐘意睇到女人個西,摸西,玩西,同屌西,就係唔鐘意舐西,我都唔知點解

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-2-21 14:50 發表 查看引用來源
師兄 , 遇到呢D人妻的確好難得, 慢慢玩啦, 我地會好有耐性等你, 亦相信以你既功力, 遲早都影到佢 lin 頭既 , 加油 !
承你貴言

好耐冇上嚟,我宜家嚮人妻屋企 無意中俾我發現到啲嘢。

我同人妻一陣約咗佢幾個朋友打羽毛球,我冇乜時間所以我襯人妻喺房換緊衫嗱嗱聲俾大家睇吓我嘅新發現。

上過佢屋企咁多次,今日先發現佢屋企廁所道門下面原來有個好大嘅門罅。

就咁睇好似冇乜嘢,但係如果你跪喺到,低啲望埋去就可以睇得出條罅真係比正常一般嘅空位係明顯大啲

如果你再扒喺到嘅話。。。直頭見到廁所入面添。。。

咁我就喺到諗,用肉眼睇就應該最盡都只係可以見到☝️上圖咁,淨係見到小小入面嘅情況。但係如果我用電話個鏡頭放埋去呢?

正如我所料。。鏡頭影出嚟真係睇到哂入面嘅情況,連平時人妻沖涼嘅浴室都睇得一清二楚喎。。。大家你哋話呢個係咪一個重大發現先 🤭🤭

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-3-6 12:30 發表 查看引用來源
幾時影人妻全裸先😋
只要佢沖涼就有機會,不過人妻習慣夜瞓,平時就算上佢到佢未沖涼我已經要返屋企交人,免得我老婆懷疑。

不過有咗呢個發現之後影到佢全裸嘅可能性比起之前已經多咗,今日同佢打完羽毛球之後佢返到屋企分分鐘會沖涼都未定

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆