上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
1.4k  4.5m

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-3-6 13:34 發表 查看引用來源
師兄好野 ! 我地擔定櫈仔睇人妻全相, 當然, 你要小心行事
一陣打完羽毛球本來各有各返屋企,但係我有小小覺得人妻返到屋企可能會沖個涼,搞到我宜家考慮緊同唔同佢一齊返去,但係我又應承咗我老婆今晚同佢出街食飯

決定同人妻返屋企玩煮飯仔,想搏佢打完波成身汗返屋企會沖個涼先。佢平時好夜先會沖涼瞓覺。下次又唔知要等到幾時,今日難得有機會好想搏吓。

啱啱同咗老婆講要見個客改聽日食,宜家同緊人妻返屋企

頭先返到嚟人妻本來諗住驚我打完波肚餓,所以本來諗住即刻整啲嘢俾我食。咁我梗係叫佢唔洗啦,仲話打完波成身汗叫佢沖個涼休息陣先。

所以相呢 其實影就影咗㗎啦,不過宜家呢個場真係今非昔比啦,可以用水靜河飛嚟形容,其實我咁辛苦影啲相出嚟都唔知為乜。呢間舖我經營咗咁多年都係因為呢到旺咗好多年,真係感受到好多人cher住想上嚟追post。但係宜家已經唔係嗰回事,其實真係搞到我已經冇乜mood去post lu 🤷🏻‍♂️

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2024-3-6 18:25 發表 查看引用來源

樓主好耐無見LA
仲咩咁耐無見,就咁灰呀?
係咪有啲咩心事?

可以講出嚟喎,相信大家會支持你
咁又唔係灰嘅,純粹解釋吓點解我冇以前出post出得咁密啫

既然多咗師兄弟上水話支持,咁出住一張尋日偷影人妻沖涼嘅相俾大家睇住先啦

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-7 21:13 發表 查看引用來源
正呀!人妻對腳幾正喎!😉
佢對腳係真係唔差㗎 🤭

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-7 20:38 發表 查看引用來源

見到個 pat pat 好想立刻後入佢。
係咪睇相都睇得出個pat有幾好推先

引用:
原帖由 powerman13 於 2024-3-7 23:29 發表 查看引用來源
師兄好波, 下次同人妻搞野時諗返呢度咁多人都會睇住你POST嘅相打飛機, 希望你都會特別HIGH
咁你有冇睇住人妻啲相嚟打飛機先?🤔

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-3-8 16:36 發表 查看引用來源
咩時候影架?
上次同佢入迪士尼

出埋剩低幾張沖涼相先,人妻冇轉過身所以今次影唔到正面,不過以佢咁錫身嘅性格,能夠睇到佢冇著衫,就算只係背脊同pat都已經夠哂珍貴啦,大家話係咪先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆