上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
1.4k  4.5m

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-3-9 06:58 發表 查看引用來源
想睇佢個大pat😋
滿足咗你要求啦 😉

引用:
原帖由 kaiga 於 2024-3-11 14:46 發表 查看引用來源
可能只係因為佢一直對住個水龍頭沖涼啫😂😂無預有樓主影佢
同意 邊有女人會預到自己會俾人偷影 😂

引用:
原帖由 yipyip1111 於 2024-3-13 12:34 發表 查看引用來源
咁真係好多毛吓40149259
師兄 不如自己開個post出相仲好啦 你啲相咁正陣間啲人誤會咗以為啲相係我影嘅,搶咗你光環就唔好啦

老婆啊嫲身體出咗啲問題,最近都係經常陪住佢哋,所以呢排都冇見人妻。有啲掛住佢,雖然佢話唔緊要不過我都驚佢心入面點都會有啲唔開心。

啊嫲已經有啲好轉,所以應該就嚟可以見人妻,諗緊到時有啲咩可以𠱁吓佢。你哋話近近哋去個短旅行好唔好?

想問大家知唔知近近哋邊到有得私人浸吓溫泉?唔係日本嗰啲男女溫泉,想有自己房或者私人空間之類嘅溫泉。女人 可以安心著少布甚至唔著衫浸嘅環境?(可以𠱁吓人妻之預又同時可能可以容易啲被我揾到機會偷影佢啊嘛) 🤭🤭

睇吓大家有冇好介紹

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-3-15 07:07 發表 查看引用來源
大陸近近地 好多酒店都有私人溫泉
啫係自己房入面可以浸?想到時可以借啲意叫佢唔洗著衫都可以浸,咁就可以方便我偷影吓佢啊嘛 😂

引用:
原帖由 賭神^^ 於 2024-3-15 07:14 發表 查看引用來源
58₴3rjBWn6lo0P🔐 https://m.tb.cn/h.5whDN3K  CZ0000 广州三英温泉度假酒店无限次温泉+早餐+可选私家泡池|不约可退
呢間正喎,睇咗佢啲相,房入面有自己獨立泡池。就咁睇完啲環境都已經諗到藉口應該可以叫到佢唔著衫浸添 😂

啱啱問咗我個friend,啫係之前上佢屋企俾佢𥄫到人妻走光露lin嗰個。
佢話佢之前同老婆去過泰國一間渡假屋幾正,有自己後園,後園有個tub可以對住條河浸浴。雖然唔係溫泉但係平好多,佢仲話浸熱水一撚樣,勝在平靚正 😂

佢話後園條河都係間開一段段屬於自己房嘅部份,仲有得喺條河到划艇仔,好玩得嚟又有私人空間 (佢當然唔知我諗住偷影人妻全裸,我淨係話想2人世界唔想同人逼)
之後佢仲send咗幾張相俾我睇

好似都唔錯

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-15 14:37 發表 查看引用來源
梗係好,不過要去泰國喎!
泰國都ok嘅,我未去過泰國,本身一路都好想去,不過我老婆冇興趣所以一直都冇機會去。不過唔可以俾老婆知我去泰國,實唔會信係出差trip,所以呢樣嘢要認真諗諗佢。

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-3-15 16:26 發表 查看引用來源
話同男性朋友去得唔得呀 ?
另外 , 如果去得成 , 人妻個仔又點安排呢 ?
人妻個仔擺喺佢啊媽到幾日應該唔係問題,之前我哋上大陸玩都係咁

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-15 16:51 發表 查看引用來源

對,大陸兩日一夜或三日二夜已經非常好的。
大陸梗係好玩啦,不過我未去過泰國,個friend講完搞到我勁上去啫 😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆