上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
1.4k  4.5m

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-9 12:44 發表 查看引用來源
WOW。。。條底褲仔好SEXY,。。哩位人妻堅多毛。。。師兄哩幾張相影得非好💪🏾👏🏾😍放大嚟睇原來條底底個GAPGAP位有少少黃色潰,係咪經常都濕住?😍😍😍 ...
有時啲底褲舊咗一定有啲洗唔甩嘅漬㗎啦,特別係白色 😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-9 12:44 發表 查看引用來源
WOW。。。條底褲仔好SEXY,。。哩位人妻堅多毛。。。師兄哩幾張相影得非好💪🏾👏🏾😍放大嚟睇原來條底底個GAPGAP位有少少黃色潰,係咪經常都濕住?😍😍😍 ...
同埋我都好L鐘意啲女人多毛(不過唔好太多太凌亂) 走光嗰陣俾人見到會有種連毛都俾人睇晒嘅效果,零舍high啲

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-4-9 13:04 發表 查看引用來源

人妻啲毛好似唔太濃密,主要集中喺中間位置?
唔識解釋,不過佢應該因為就嚟去泰國所以修過吓

唔識解釋佢啲毛係點嘅樣,大家不如自己睇

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-9 13:23 發表 查看引用來源
呢張好似見到妹妹Tim!😉
咁都淨係叫"好似見到妹妹"??

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-9 13:33 發表 查看引用來源
驚睇錯吖嘛!😬
咁睇嚟我要出絕招

如果日後再偷影到人妻沖涼或者換衫都話有可能可以影到佢對波,或者就算佢件衫走光都有可能影到波。但後妹妹你話點影,就算沖涼換衫偷影佢,都係最多睇到佢啲毛。但係要影到佢成隻鮑魚全相,我諗真係除咗佢今次食完藥瞓到昏迷之外都真係唔會再有機會。

正常一個女人瞓覺你喺佢下面撩幾撩,冇乜可能唔會醒,今次人妻病咗食咗藥我先有可能影到佢鮑魚全相,所以今次啲相真係可一不可再嘅難得一現。
我諗以佢咁錫身嘅性格,佢會寧願自己對波走光俾人見到都唔寧願俾人見到鮑魚,佢咁錫身大家竟然可以睇到佢鮑魚,真係希望大家珍惜呢幾張相,因為呢啲機會真係唔會再有

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-4-9 13:59 發表 查看引用來源

人妻生完仔都仲係一線鮑真係好正、好少有。
吓?咁正常女人生完仔個西會係點?細佬我食女唔多,咁大個仔都係第一次出軌,所以真心問

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-4-9 14:17 發表 查看引用來源
多謝師兄, 真係睇到嘩嘩聲 , 你永遠唔會令我地失望 ,

毛毛多得嚟又唔會亂 , 幾時出發去泰國呀 ?
仲有個幾禮拜到啦

引用:
原帖由 happy0567 於 2024-4-9 15:04 發表 查看引用來源
勁呀師兄,你啲相好有第一身代入感,好有偷窺感受😍
我都係盡量想做到俾到代入感大家 🫶🏻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆