分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
10  4.5m

VS 嘅底底靚好多😅
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-7 16:47 發表 查看引用來源
人妻成日返工同湊仔,所以我每逢想屌佢之前我都會提議幫佢按摩吓。雖然佢都估到俾我按摩都會俾我屌,但係佢唔知嘅係我會襯按摩嗰陣偷影佢。。。。

以下呢幾張係我呢段時間同人妻相處同佢按摩嘅時候冒住生命危險去偷影佢 ...

張相個西太暗無晒 detail, 點調都無乜效果
sorly
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-19 14:24 發表 查看引用來源
尋日同人妻入迪士尼玩咗日,一早已經book定酒店喺嗰到過埋夜。

玩咗全日,夜晚食完嘢返到酒店人妻搞掂埋個仔沖涼瞓覺之後成個人已經散哂。我就叫佢都沖個涼之後同佢按吓俾佢relax吓。我仲同佢講我入得嚟迪士尼玩全日,正 ...

果然好偷拍 feel,ching 多啲更新啦,我經常幫襯架🤣
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-3-7 15:04 發表 查看引用來源
既然多咗師兄弟上水話支持,咁出住一張尋日偷影人妻沖涼嘅相俾大家睇住先啦

我相信ching係唔會滿足於呢個程度嘅,加油呀!
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-3-9 16:11 發表 查看引用來源
出埋剩低幾張沖涼相先,人妻冇轉過身所以今次影唔到正面,不過以佢咁錫身嘅性格,能夠睇到佢冇著衫,就算只係背脊同pat都已經夠哂珍貴啦,大家話係咪先

https://i.postimg.cc/tR ...

ching 幾時出發?
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-3-15 22:37 發表 查看引用來源

大陸梗係好玩啦,不過我未去過泰國,個friend講完搞到我勁上去啫 😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-3-21 14:32 發表 查看引用來源

4月頭去,本來我今個星期已經想去,但係人妻見到4月香港去泰國有平機票,所以死都要我book 4月,冇計
咁4月頭之前有無偷拍嘅機會先!

好似睇到類似波波嘅物體🤔
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-3 22:21 發表 查看引用來源
俾一張大家睇吓先 😂

ching 呢劑扮暖男,人妻走唔甩啦!
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-3 15:30 發表 查看引用來源
人妻話佢對上嗰次病睇完醫生之後有啲食剩咗嘅藥喺到,佢想食咗嗰啲之後休息陣睇吓會唔會好啲先,所以最後都冇去睇醫生。我想俾人妻休息所以最尾亦都冇去到見客,交低啲嘢俾新仔叫佢試吓自己solo搞掂。

人妻啪咗啲藥應該瞓 ...

有無諗過拍番條片🤣
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-10 09:02 發表 查看引用來源

我諗住去之前嗰幾日就開始同佢講吓個浴缸對住後花園,衫都唔洗著曬完太陽即刻入去浸浴,超方便之類嘅嘢,睇吓佢反應先

我都好期待對波有見光嘅一日,努力呀ching,旅行係一個大好機會
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-9 22:40 發表 查看引用來源

人妻唔容易攻破,仲未有機會影到佢對波,不過影到佢個西真係一個好大嘅bonus

本帖最近評分記錄

前往最後回覆