上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-10-20 14:04 發表 查看引用來源
各位brother好,好耐冇上嚟,因為比較忙,不過主要原因都係因為姨仔冇嘢俾我影,所以都冇乜嘢可以上嚟開post講。

不過並唔代表我有放棄過,因為我硬係相信就算最勁嘅防守,都總會有輸"波"嘅一日嘅。

尋晚同外父外母成家出去食 ...
腳長長幾正喎

終於比師兄你守得雲開影到, 對奶睇落幾軟熟, 粒lin和乳暈都好粉, 皮膚都幾白幾滑, 後生女係唔同D

回覆 7000# 最錫我老婆 的帖子

嘩⋯正呀⋯有排j囉😍😍😍

回覆 1112# 最錫我老婆 的帖子

我都期待左好耐!!好正

回覆 1112# 最錫我老婆 的帖子

我都期待左好耐!!好正

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-10-20 19:34 發表 查看引用來源
終於比師兄你守得雲開影到, 對奶睇落幾軟熟, 粒lin和乳暈都好粉, 皮膚都幾白幾滑, 後生女係唔同D
軟熟就真,因為之前抽水摸過,不過粒lin嘅顏色張相影到出嚟同我親眼睇到嘅顏色其實就有啲出入。
可能車入面盞燈太白喺正上面照落去一個咁黑嘅環境所以影出嚟睇落好似好淺色咁,但係我當時對眼睇到其實好似係偏向深啲嘅紅色。都正,因為起碼可以肯定一定唔係黑lin先 😍😍

真係好刺激,恭喜晒!姨仔同屋企人食飯都著得好戰鬥格喎😂
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-10-20 14:04 發表 查看引用來源
各位brother好,好耐冇上嚟,因為比較忙,不過主要原因都係因為姨仔冇嘢俾我影,所以都冇乜嘢可以上嚟開post講。

不過並唔代表我有放棄過,因為我硬係相信就算最勁嘅防守,都總會有輸"波"嘅一日嘅。

尋晚同外父外母成家出去食 ...

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-10-21 03:11 發表 查看引用來源

軟熟就真,因為之前抽水摸過,不過粒lin嘅顏色張相影到出嚟同我親眼睇到嘅顏色其實就有啲出入。
可能車入面盞燈太白喺正上面照落去一個咁黑嘅環境所以影出嚟睇落好似好淺色咁,但係我當時對眼睇到其實好似係偏向深啲嘅紅 ...
早晨,師兄点抽法先,吾覺意揸一下?

回覆 6992# 最錫我老婆 的帖子

恭喜CHING, 守得雲開

引用:
原帖由 andy1805 於 2022-10-21 05:53 發表 查看引用來源
早晨,師兄点抽法先,吾覺意揸一下?
佢屋企之前有隻細狗,佢哋成家人成日抱B咁抱住隻狗,我冇養過狗,唔係咁識抱佢哋。所以我成日抱完隻狗俾返姨仔嗰陣扮晒驚跌撚咗佢隻狗落地,將隻狗隊埋佢個身等佢接實咗我先鬆手。
就係因為我咁穩陣,所以我好多時隊隻狗俾佢接嗰陣隻手都會掂落佢個波到,之後make sure佢接實咗我掹返隻手出嚟,就左右2邊波掃晒 😍😍😜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆