上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-4 11:15 發表 查看引用來源

咁千載難逢嘅機會,唔通你覺得我淨係影咗一張咁少?🤭
幾時都話樓主唔會令我地失望👍🏻

師兄, 人妻好番未呀 ?

我講過嗰晚人妻食完醫生開啲藥之後瞓覺我唔止影咗一張相,但係呢個場實在太靜所以呢排都費事上嚟。不過今日喺公司無無聊聊冇乜嘢做就上嚟post多幾張啦

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 9-4-2024 12:25 發表 查看引用來源
我講過嗰晚人妻食完醫生開啲藥之後瞓覺我唔止影咗一張相,但係呢個場實在太靜所以呢排都費事上嚟。不過今日喺公司無無聊聊冇乜嘢做就上嚟post多幾張啦

https://i.postim ...
WOW。。。條底褲仔好SEXY,。。哩位人妻堅多毛。。。師兄哩幾張相影得非好💪🏾👏🏾😍放大嚟睇原來條底底個GAPGAP位有少少黃色潰,係咪經常都濕住?😍😍😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-9 12:44 發表 查看引用來源
WOW。。。條底褲仔好SEXY,。。哩位人妻堅多毛。。。師兄哩幾張相影得非好💪🏾👏🏾😍放大嚟睇原來條底底個GAPGAP位有少少黃色潰,係咪經常都濕住?😍😍😍 ...
有時啲底褲舊咗一定有啲洗唔甩嘅漬㗎啦,特別係白色 😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-9 12:44 發表 查看引用來源
WOW。。。條底褲仔好SEXY,。。哩位人妻堅多毛。。。師兄哩幾張相影得非好💪🏾👏🏾😍放大嚟睇原來條底底個GAPGAP位有少少黃色潰,係咪經常都濕住?😍😍😍 ...
同埋我都好L鐘意啲女人多毛(不過唔好太多太凌亂) 走光嗰陣俾人見到會有種連毛都俾人睇晒嘅效果,零舍high啲

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-9 12:25 發表 查看引用來源

https://i.postim ...
人妻好鍾意著呢類通花厘士底褲。

底褲舊舊地有啲漬會引人幻想。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-9 12:57 發表 查看引用來源

同埋我都好L鐘意啲女人多毛(不過唔好太多太凌亂) 走光嗰陣俾人見到會有種連毛都俾人睇晒嘅效果,零舍high啲
人妻啲毛好似唔太濃密,主要集中喺中間位置?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-4-9 13:04 發表 查看引用來源

人妻啲毛好似唔太濃密,主要集中喺中間位置?
唔識解釋,不過佢應該因為就嚟去泰國所以修過吓

唔識解釋佢啲毛係點嘅樣,大家不如自己睇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆