上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-9 13:37 發表 查看引用來源

咁睇嚟我要出絕招
咁勁!咁等你啦!😉

回覆 8748# 最錫我老婆 的帖子

放馬過黎,已經準備好接招

如果日後再偷影到人妻沖涼或者換衫都話有可能可以影到佢對波,或者就算佢件衫走光都有可能影到波。但後妹妹你話點影,就算沖涼換衫偷影佢,都係最多睇到佢啲毛。但係要影到佢成隻鮑魚全相,我諗真係除咗佢今次食完藥瞓到昏迷之外都真係唔會再有機會。

正常一個女人瞓覺你喺佢下面撩幾撩,冇乜可能唔會醒,今次人妻病咗食咗藥我先有可能影到佢鮑魚全相,所以今次啲相真係可一不可再嘅難得一現。
我諗以佢咁錫身嘅性格,佢會寧願自己對波走光俾人見到都唔寧願俾人見到鮑魚,佢咁錫身大家竟然可以睇到佢鮑魚,真係希望大家珍惜呢幾張相,因為呢啲機會真係唔會再有

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-9 13:49 發表 查看引用來源
如果日後再偷影到人妻沖涼或者換衫都話有可能可以影到佢對波,或者就算佢件衫走光都有可能影到波。但後妹妹你話點影,就算沖涼換衫偷影佢,都係最多睇到佢啲毛。但係要影到佢成隻鮑魚全相,我諗真係除咗佢今次食完藥瞓到昏迷 ...
正呀!果然係良家,妹妹仲係夾到好實,冇分開到。証明真係好少做!師兄真係有福氣!😉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-9 13:49 發表 查看引用來源
如果日後再偷影到人妻沖涼或者換衫都話有可能可以影到佢對波,或者就算佢件衫走光都有可能影到波。但後妹妹你話點影,就算沖涼換衫偷影佢,都係最多睇到佢啲毛。但係要影到佢成隻鮑魚全相,我諗真係除咗佢今次食完藥瞓到昏迷 ...
人妻生完仔都仲係一線鮑真係好正、好少有。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-4-9 13:59 發表 查看引用來源

人妻生完仔都仲係一線鮑真係好正、好少有。
吓?咁正常女人生完仔個西會係點?細佬我食女唔多,咁大個仔都係第一次出軌,所以真心問

多謝師兄, 真係睇到嘩嘩聲 , 你永遠唔會令我地失望 ,

毛毛多得嚟又唔會亂 , 幾時出發去泰國呀 ?

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-4-9 14:17 發表 查看引用來源
多謝師兄, 真係睇到嘩嘩聲 , 你永遠唔會令我地失望 ,

毛毛多得嚟又唔會亂 , 幾時出發去泰國呀 ?
仲有個幾禮拜到啦

期待你到時又有新相比大家睇, 當然都預祝你玩得開心

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-9 14:21 發表 查看引用來源

仲有個幾禮拜到啦
到時玩得開心啲!開發多啲人妻啦!😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆