上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-4-9 16:13 發表 查看引用來源
話時話, 我覺得人妻啲毛既形態靚過你老婆個妹果D毛
識嘢 😂 😂 😝

話時話仲有幾個禮拜先去泰國,咁呢段時間仲會唔會留力?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-9 16:26 發表 查看引用來源
咁師兄絕對做到!👍😉
師兄喺呢方面, 真係好貼心, 好照顧大家感受 👍

嘩今次呢幾張相真係好震撼, 人妻隻鮑魚好靚

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-9 13:49 發表 查看引用來源
如果日後再偷影到人妻沖涼或者換衫都話有可能可以影到佢對波,或者就算佢件衫走光都有可能影到波。但後妹妹你話點影,就算沖涼換衫偷影佢,都係最多睇到佢啲毛。但係要影到佢成隻鮑魚全相,我諗真係除咗佢今次食完藥瞓到昏迷 ...
師兄 一定仲有機會影佢隻鮑魚大特寫
只要你地仲一齊

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-9 13:49 發表 查看引用來源
如果日後再偷影到人妻沖涼或者換衫都話有可能可以影到佢對波,或者就算佢件衫走光都有可能影到波。但後妹妹你話點影,就算沖涼換衫偷影佢,都係最多睇到佢啲毛。但係要影到佢成隻鮑魚全相,我諗真係除咗佢今次食完藥瞓到昏迷 ...
雖然知師兄你唔好,但係呢隻鮑魚舐落去一定肥美多汁😍😍比著我實擘大個鮑魚影多張🤣🤣

引用:
師兄有無用手指掃下仙洞?🤭

引用:
原帖由 happy0567 於 2024-4-9 16:46 發表 查看引用來源
話時話仲有幾個禮拜先去泰國,咁呢段時間仲會唔會留力?
你指搞嘢嗰陣?我從來都冇留力㗎喎 😝

多謝師兄分享,影唔影到對波ar!

引用:
原帖由 powerman13 於 2024-4-9 19:47 發表 查看引用來源
嘩今次呢幾張相真係好震撼, 人妻隻鮑魚好靚
我影嗰陣個心跳得仲震撼 😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆