上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 06:59 PM 發表 查看引用來源

哈哈 雖然個衰婆係玩得 不過佢今次跌膊嗰下就真係純熟意外嚟嘅
你夜D再補多Q……鋤到她高潮連連

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 01:15 PM 發表 查看引用來源
老細打嚟尋晚有份野原來我失魂帶走埋,要即刻返公司俾佢。。。即刻絕望。。。

同老婆講完。。。唯有繼續追問老婆屋企情況,佢話佢問咗司機可唔可以加錢幫佢砌埋張床等我唔洗ot完仲要砌,司機ok咗。佢話司機宜家喺客房入邊砌緊張床,而佢就喺廳沙發上面。。。
我冇得返去玩已經勁死狗,衰婆仲要send張咁嘅相過嚟。。。。

https://i.postimg.cc/Lgm89FKL/58334-EA3 ...
好有情趣呀!太幸福有個咁識玩既老婆

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 06:01 PM 發表 查看引用來源
啱啱同老婆激戰完,頭先聽老婆講返成件事真係未聽 完已經忍唔住要㩒佢落床。。。

頭先趕到返屋企嗰時見到張床已經砌起,司機比我想像中後生,應該30左右高瘦身型。我返到屋企嗰時司機已經清緊場,見到老婆拿著銀包啱啱喺睡房出嚟,經過我嗰時佢俾咗個嬲嬲哋但帶點兒輕挑嘅眼神俾我。我就至愛佢呢啲表情架啦,因為佢呢個樣啫係代表實有啲野。

個司機一出門口我即刻推老婆埋牆要佢俾我望真啲佢。真係好鬼正,絲質吊 ...
只能說個司機應該好買六合彩

阿嫂<股球>一枝棒.

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 06:01 PM 發表 查看引用來源
啱啱同老婆激戰完,頭先聽老婆講返成件事真係未聽 完已經忍唔住要㩒佢落床。。。

頭先趕到返屋企嗰時見到張床已經砌起,司機比我想像中後生,應該30左右高瘦身型。我返到屋企嗰時司機已經清緊場,見到老婆拿著銀包啱啱喺睡房出嚟,經過我嗰時佢俾咗個嬲嬲哋但帶點兒輕挑嘅眼神俾我。我就至愛佢呢啲表情架啦,因為佢呢個樣啫係代表實有啲野。

個司機一出門口我即刻推老婆埋牆要佢俾我望真啲佢。真係好鬼正,絲質吊 ...
呀嫂咁玩真係好正,樓主真幸福,難得呀嫂肯陪你玩!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 14:24 發表 查看引用來源
老婆成日話佢屎忽大,叫我唔好影佢個躉。邊係啫,我覺得不知幾正,呢啲先叫靚股架嘛,大家話係唔係啦

...
當然係啦

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 12:04 發表 查看引用來源
尋晚ot到勁夜,因為走嗰時已經好夜同好眼瞓,我公司亦都好近我老媽子屋企所以就索性返咗老媽子到瞓咗晚。

啱啱起身記起今朝有人送床去我屋企,所以啱啱message老婆提佢。老婆話佢已經醒咗等緊,司機話大概10分鐘內會到。
我就問佢宜家著緊啲咩。。。衰婆話佢著緊咩都冇用唔關我事因為我都唔喺屋企。
我咪同佢講我已經起咗身返緊嚟囉。。

氹兩氹衰婆終於落搭 send咗張相俾我睇佢宜家著緊咩。。 ...
著到咁索,我都想去送床。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 13:15 發表 查看引用來源
老細打嚟尋晚有份野原來我失魂帶走埋,要即刻返公司俾佢。。。即刻絕望。。。

同老婆講完。。。唯有繼續追問老婆屋企情況,佢話佢問咗司機可唔可以加錢幫佢砌埋張床等我唔洗ot完仲要砌,司機ok咗。佢話司機宜家喺客房入邊砌緊張床,而佢就喺廳沙發上面。。。
我冇得返去玩已經勁死狗,衰婆仲要send張咁嘅相過嚟。。。。

https://i.postimg.cc/Lgm89FKL/58334-EA3 ...
師傅令人羨慕

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 18:01 發表 查看引用來源

好正,多出 Post相

引用:

都幾粉下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆