上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-24 02:19 PM 發表 查看引用來源
今日兩公婆一齊放假 食完晏之後同老婆一齊去咗買餸 唔睇都唔覺老婆今日條裙原來係咁透。。。

今日返佢老媽子到食飯所以我哋都冇咩特別諗住玩野,今次真係佢自己無啦啦整躂癩,笑死我。我特登唔同佢講由得佢。

繼續行。。。 哈哈 
沿途都 ...
條T仔攝入股溝中;更顯得她的肉肉靚股;引到個男人想老漢推你老婆

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-24 02:44 PM 發表 查看引用來源

張新床其實唔喺俾我哋瞓,係真係遲啲有個親戚嚟住俾佢瞓嘅。不過今晚應該會喺自己床大戰一翻 哈哈
係新床後推老婆……吊到啪啪聲……

經你通知她走光;前面T仔塊布應該全濕透

類似既經驗我都試過
不過就冇阿嫂甘激, 只係條女著左低腰牛.
MU底揀野時.條T 走晒出黎..之後條女附近特別多男人揀野...:smile_30:

我又扮唔識..又走埋佢揀野....超正!!!

太識玩 成個pat 形見到 ㄧ流

你老婆應該都享受。吾好忘記,條裙喺佢自己買,自己話要著出街。佢點會吾知條裙咁透呀?

引用:
原帖由 不動明皇 於 2019-1-24 03:15 PM 發表 查看引用來源
類似既經驗我都試過
不過就冇阿嫂甘激, 只係條女著左低腰牛.
MU底揀野時.條T 走晒出黎..之後條女附近特別多男人揀野...:smile_30:

我又扮唔識..又走埋佢揀野....超正!!! ...
如果露埋條屎忽罅出埋嚟仲正

引用:
原帖由 Eddiepky68 於 2019-1-24 04:37 PM 發表 查看引用來源
你老婆應該都享受。吾好忘記,條裙喺佢自己買,自己話要著出街。佢點會吾知條裙咁透呀?
都有可能係個衰婆自己想引下人都唔定架

但係今日都有少少涼意,你老婆唔凍的嗎?

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-1-24 03:09 PM 發表 查看引用來源

條T仔攝入股溝中;更顯得她的肉肉靚股;引到個男人想老漢推你老婆
等我今晚一 邊插佢一 邊喺佢耳邊同佢講先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆