上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

引用:
原帖由 Eddiepky68 於 2019-1-22 03:03 PM 發表 查看引用來源
你老婆patpat好sexy。你地有無插後門?一定好正!
後們有玩過 不過我哋兩個都麻麻哋所以小走後門

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 01:19 PM 發表 查看引用來源
我第一偏文俾人ban咗話因為我淨係講走光,冇提及任何性誘惑,呢次我有講埋我同老婆因為走光引人引到自己都越嚟越大食,冇違規冇離題啦卦。

呢排睇咗好多露出嘅文,睇到自己都忍唔住要share下自己同老婆嘅野。基本上我都係有舖露出癮,同老婆拍拖到結婚,佢由一個怕羞妹,俾我調教到玩得又露得。
我同佢都好鐘意影相,大家都係因為影相而認識。拍拖時期成日周圍去影相,影影下我會成日偷影下佢走光之類嘅相。 ...
公用股

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 02:56 PM 發表 查看引用來源

會 一知自己走緊光就會自自然濕,再聽住我離遠同佢形容當時咩人目及緊佢,點目及佢,見到啲咩。之後一摸佢已經濕0西
以前有睇過其他人講 有女人係鍾意比人視姦    個老公要個女人走完光後第一時返屋企check 下有幾濕

引用:
原帖由 不動明皇 於 2019-1-22 03:25 PM 發表 查看引用來源
支持C 兄. 2公婆最緊要有情趣.

否則老婆/女友身材又幾正都好.搞得多都會悶.(無論男女都係) 

*D 相好正啊...性感,不露骨. 阿嫂既TASTE 都唔錯啵
我哋兩公婆比較鐘意啲約隱約現嘅露出,覺得比起完全裸露更加惹人遐想

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-1-22 03:28 PM 發表 查看引用來源

跟著有冇返屋企上床玩?
梗係有啦,最鐘意每次玩完一路插佢一路喺佢耳邊同佢講返佢點走光或者點樣俾人抽水,佢每次都聽到又難堪但又越聽越high越叫越大聲咁 真係諗起都扯

宜家你老婆玩露出可以接受到乜嘢程度?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 04:23 PM 發表 查看引用來源

梗係有啦,最鐘意每次玩完一路插佢一路喺佢耳邊同佢講返佢點走光或者點樣俾人抽水,佢每次都聽到又難堪但又越聽越high越叫越大聲咁 真係諗起都扯 ...
你去實現她d 性幻想 係好快出汁 老公又好有成功感

除左露出老婆, 有冇幻想過睇住老婆比其他男人插?

引用:
原帖由 Eddiepky68 於 2019-1-22 04:30 PM 發表 查看引用來源
宜家你老婆玩露出可以接受到乜嘢程度?
久唔久真空走光露點冇問題,係仲未捨得個鮑魚曝光,暫時淨係可以間唔中著lace勉強露些少毛毛或者鮑魚邊,多啲都唔得,有待改進

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 02:52 PM 發表 查看引用來源

佢都算多水容易濕,由其係每次知道自己走緊光嗰時妹妹自自然然就會開始濕
你見她走光;在她耳邊講……你好姣……又多汁……她很hi

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆