上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-1-22 04:41 PM 發表 查看引用來源
除左露出老婆, 有冇幻想過睇住老婆比其他男人插?
有,有時會一路插佢一路dirty talk佢要佢幻想啱啱睇到佢走光嗰個friend或者男人一定好想好似我宜家咁樣插佢,你俾唔俾,佢忍唔住隔硬嚟插你嘅話你又會點 之類嘅說話

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 04:42 PM 發表 查看引用來源

久唔久真空走光露點冇問題,係仲未捨得個鮑魚曝光,暫時淨係可以間唔中著lace勉強露些少毛毛或者鮑魚邊,多啲都唔得,有待改進
要用好多年改 不能一步到位

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-1-22 04:44 PM 發表 查看引用來源

你見她走光;在她耳邊講……你好姣……又多汁……她很hi
我通常同佢講 
“你對lin俾邊個邊個睇0西啦 你以後點面對佢呀?”
“你對lin俾人睇0西仲竟然濕到咁乜原來你咁淫架咩吓?”
“你估邊個邊個feel完你對波之後係唔係宜家諗住你嚟打梗飛機吖嗱”
呢類型嘅說話,通常佢都會high到YY咁

師兄有性福:smile_35:

如果比你老婆知道有好多男人望住佢幅靚股相打飛機,你估你同你老婆會有乜反應?

引用:
原帖由 Eddiepky68 於 2019-1-22 05:56 PM 發表 查看引用來源
如果比你老婆知道有好多男人望住佢幅靚股相打飛機,你估你同你老婆會有乜反應?
我覺得佢會好嬲 事關佢千叮萬囑叫過我唔可以俾佢啲相任何人睇,加上佢之前肯俾我影同肯配合同我玩嘅其中一個條件就係要佢啲相保密,我亦都應承咗。我諗佢會因為我破壞咗自己嘅誠信而嬲多過因為俾人J佢啲相

你自己又有什麼反應?

仲有無靚相分享?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 04:55 PM 發表 查看引用來源

我通常同佢講 
“你對lin俾邊個邊個睇0西啦 你以後點面對佢呀?”
“你對lin俾人睇0西仲竟然濕到咁乜原來你咁淫架咩吓?”
“你估邊個邊個feel完你對波之後係唔係宜家諗住你嚟打梗飛機吖嗱”
呢類型嘅說話,通常佢都會high到YY咁 ...
你話你對奶比男人全及……才能顯示你大波好身材……你話你塊面紅卜卜;好想就地正發呢……

引用:
原帖由 Eddiepky68 於 2019-1-22 06:30 PM 發表 查看引用來源
你自己又有什麼反應?
你指邊方面?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆