上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

老婆尋日見完個客就冇返到公司,返到屋企就同咗佢啊嫲同佢三叔去咗附近商場食嘢。食完嘢行咗陣當散步,一路同我msg,我一如以往咁隨口問佢尋日著乜,點知老婆隔咗陣就影咗呢張相俾我睇

我: 好高叉 I like

老婆: 第一次著,可能有啲太高 😂

我: 唔會呀 好多鬼妹同韓妹都係咁著

老婆: 我唔係鬼妹同韓妹,冇佢哋咁好身材呀嘛

我: 你仲正過佢哋添啦。你三叔一見到你嗰吓有冇呆咗?

老婆: 冇留意佢喎,不過佢頭先行緊街嗰陣見到佢望囉

我: 引佢

老婆:

佢已經望緊嚟 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

我: 你哋又坐低食嘢?

老婆: 啊嫲試緊鞋呀

我: 佢終於肯買啦 (啊嫲啲鞋好舊,老婆叫極佢買過對新佢一路都唔肯)

老婆: 試吓囉 唔知會唔會買喎

我: 你三叔呢?

老婆: 企咗喺我前面囉

我: 唔企喺你面前點欣賞你對腿呀

老婆:

我: 買咗啦?

老婆: 冇,宜家喺第二間睇

我:  正,不如你試埋一份,咁樣試鞋一定勁走光

老婆: 唔試 呢間嘢啲鞋俾啊婆著㗎 點試呀

我: 咁由佢啦。你三叔又企喺你前面?

老婆: 佢頭先踎咗喺我前面添啦

我: 咁揚?😱

老婆: 啊嫲試緊鞋呀嘛,我坐咗喺隔離,佢踎喺到喺個盒到攞啲鞋出嚟然後遞俾啊嫲,不過唔知點解踎正喺我前面啫 🤷🏻‍♀️

我: 好明顯點解啦吓話,個sales死咗呀?😂

老婆: 係佢當個sales死咗啫

我: 仲好,佢自己𥄫,你唔洗專登諗點露

老婆: 佢對眼不停偷睇過嚟,好鬼鼠啊佢個樣 救命 😂

我: 俾我睇下佢見到啲咩

老婆: 佢喺正我前面點俾你睇啊

我: 耍走佢先囉,叫佢攞多幾對過嚟襯佢行開咗咪影囉

老婆: 啊嫲已經有4對喺到,仲攞多幾對過嚟做乜。我頭先見到有對紅色好似幾舒服,我叫佢攞俾我試make sense啲。。。麻鬼煩,搞到我要試啊婆鞋。。。

幾分鐘之後。。

老婆:

我: 佢嘅角度見到咁?

老婆: 應該係

我: 好正。。。佢有冇踎返喺你前面?

老婆: 同一個位,不過今次佢對住我。佢攞咗對紅色同對白色俾我,佢仲幫我攞緊對鞋出嚟 🤦🏻‍♀️

我: 從來都冇見過佢咁積極啊,明𥄫你啦,睇你表演啦

再過十幾分鐘之後。。。

老婆: 試完啦 😂

我: 做咩咁好笑??佢仲喺你前面??

老婆: 我叫咗佢去放返好啲鞋啦

我: 你點引佢?

老婆: 都係平時試鞋咁囉,遞高完一隻腳又遞高另一隻呀。伸吓隻腳出嚟,睇吓隻鞋靚唔靚呀。伸隻腳出嚟嗰陣又唔覺意擘開咗對腳呀。一時又翹吓腳呀,除鞋嗰陣遞高隻腳又搞到條裙打開晒呀嗰啲咁嘅嘢囉。

我: 嘩 😍😍😍

老婆: 佢嘅角度應該係咁☺️

我一路試佢對眼都冇離開過我,所以我費事咁明顯耐唔耐都有拉返好條裙,不過對腳一郁條裙又打開晒,唯有扮唔知佢望住咗我

我: 好震撼啊。。。

老婆: 我有成日拉住條裙㗎,不過冇乜用。

我: 你一路keep住條裙咁樣?

老婆: 佢行開之前都係咁,你見到啲相點嘅樣咪就係佢頭先見到點嘅樣囉,如果唔係點影俾你睇?佢去咗俾錢嗰陣我先整返好條裙,因為有有另外一男一女入咗嚟,個男人啱啱行過都望住我 😝

附件

回覆 684# 最錫我老婆 的帖子

終於等到你post老婆

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-29 09:32 發表 查看引用來源
老婆尋日見完個客就冇返到公司,返到屋企就同咗佢啊嫲同佢三叔去咗附近商場食嘢。食完嘢行咗陣當散步,一路同我msg,我一如以往咁隨口問佢尋日著乜,點知老婆隔咗陣就影咗呢張相俾我睇

https://i.postimg.cc/fJ0vnHPJ/32-B9 ...
呢啲咁嘅情形,唔好話你三叔,我都一定昅到飽。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-29 09:32 發表 查看引用來源

https://i.postimg.cc/fJ0vnHPJ/32-B9 ...
黑絲誘惑,正呀

下次叫阿嫂著呢對C果陣連底底都唔駛著啦!

阿嫂漲卜卜,,,多水又多汁。

引用:
原帖由 garykphong 於 2021-1-29 07:33 PM 發表 查看引用來源
阿嫂漲卜卜,,,多水又多汁。
阿嫂俾人𥄫完,會好多水添😆

阿嫂,,,真的好吸引。。。。。希望有日能親眼見識到漲卜卜的妹妹。。。🤤🤤🤤

終於有阿嫂新相
同埋大嫂係咪冇晒噴血相喇?

阿嫂好正👍,喱士紫底

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆