上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-29 09:32 發表 查看引用來源
老婆尋日見完個客就冇返到公司,返到屋企就同咗佢啊嫲同佢三叔去咗附近商場食嘢。食完嘢行咗陣當散步,一路同我msg,我一如以往咁隨口問佢尋日著乜,點知老婆隔咗陣就影咗呢張相俾我睇

https://i.postimg.cc/fJ0vnHPJ/32-B9 ...
索性將阿嫂條底褲攞出來引三叔打飛機仲正,佢見到阿嫂著過應該好難忍得手

阿嫂好正,妹妹漲卜卜

橫掂都係,直接俾三叔屌啦!

唔好咁快畀三叔食到極品 ,玩下佢先 叫老婆引佢入房 ,等佢除咗褲之後,大叫嗌老公, 嚇下佢都好。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-24 01:30 發表 查看引用來源

唔太清楚佢幾歲,我估應該33-36左右
你老婆是好正,不過近期想睇你大波上司

還有冇得睇

好耐冇上來,好掛著啊嫂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-21 09:19 發表 查看引用來源
啱啱同大家講完老婆冇著底褲俾佢大舅父個partner啊叔睇晒鮑魚全相,其實嗰日返到屋企之後我有同返老婆講,老婆話佢見到我喺車到影佢相之後見到個啊叔望住佢就估到自己走光。老婆話佢嗰陣已經即時望吓自己下面,雖然唔知個 ...
好正!!!🤤阿嫂個胸同奶頭真係無得輸!!想睇多啲🤤就咁普通屋企衫/睡衣走下光飛下釘都已經好正!!🤤

祝樓主新年快樂!
拜年個時呀嫂有無俾三叔/親戚抽水?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-29 09:32 發表 查看引用來源
老婆尋日見完個客就冇返到公司,返到屋企就同咗佢啊嫲同佢三叔去咗附近商場食嘢。食完嘢行咗陣當散步,一路同我msg,我一如以往咁隨口問佢尋日著乜,點知老婆隔咗陣就影咗呢張相俾我睇

https://i.postimg.cc/fJ0vnHPJ/32-B9 ...
新年快樂!!最近有無咩新露事件或舊露事件分享?期待更新!!🤤🤤🤤

呢排真係冇乜心情,暫代個馬拉婆搏表現chur到我哋盡。不停接job不停要我哋OT,加上公司蝕緊錢個個星期唔同部門都有staff俾人炒,唔做好啲隨時連份工都冇埋。唔好話上嚟出post,就連同老婆扑嘢嘅次數都少咗,真係人都顛。

老婆都知我壓力大心情又差,所以佢都好包容我,有時我心情唔好發佢老脾佢都會唔出聲忍我甚至乎𠱁返我。

隨咗包容我之外老婆仲會成日喺我返緊工嗰陣send啲性感相俾我,雖然一向佢都有,不過佢知道我鍾意佢引佢三叔,所以呢排send相俾我嘅次數比起平時仲多咗。

就好似尋日咁,老婆冇返工同咗佢啊嫲同佢三叔出咗去食晏,食完返到屋企就send咗張咁嘅相嚟

之後同我講話佢當日入面著住呢set bra同底褲,仲會全日都會就咁著住件睡袍通屋走。見到老婆咁嘅樣同佢三叔同一屋簷下,個mind當然relax咗嘅,但係可惜真係太多嘢做所以都係冇乜點同佢繼續傾點引三叔。

到到夜晚終於放工返到屋企,佢哋已經食晒飯,三叔喺sofa睇緊電視,我坐埋去休息陣。老婆就幫我慶返熱啲餸同返出嚟俾我。

老婆幫我又裝飯裝湯,再逐樣逐樣餸攞出嚟放喺我面前,嗰一刻真係覺得老婆係全世界最好嘅女人。老婆當時仲係著住相入面見到嗰件睡袍,唯一唔同咗嘅喺。。。

老婆入面冇咗佢嗰setsexybra同底褲,係全真空。。。老婆逐樣逐樣嘢攞出嚟俾我,每次放低一樣嘢。。。都清楚睇晒老婆對波。望下隔離睇緊電視嘅三叔,已經成個人坐前咗起勢咁不停視姦老婆對波。

老婆攞晒啲餸出嚟之後再幫我將啲餸同菜放好方便我夾,三叔睇到眼都凸埋。

最後老婆將碗湯放咗喺我面前之後臨起身嗰嘢望下自己對胸,然後扮到啱啱先知自己走緊光,即刻好大反應咁用隻手㩒住個心口遮住個胸,之後好驚咁望向三叔嗰邊,當時老婆同三叔你眼望我眼。三叔即刻望返部電視,而老婆就即刻起返身整返好件睡袍然後就咁同我講咗句"快啲食啦"就行咗去。

老婆仲做戲做全套,專登入房間換咗件tshirt出嚟,擺到明係驚自己再走光,唔想再走光俾佢三叔睇嘅意思。

老婆真係好識玩,我嗰晚飯都冇乜點食就走咗去沖涼,沖完涼出嚟已經唔見咗三叔,入咗房,佢重來都未試過咁早就入房,我諗佢入房做啲咩大家都應該心中有數啦。

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆