上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

回覆 4927# 最錫我老婆 的帖子

清清楚楚的毛毛…白滑長腿
正到無朋友呀師兄

C兄、直情好似雲石花紋咁,長腿白滑,兩個uncle 睇到口水流·返去有排打機呀·

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-2-25 08:49 發表 查看引用來源
啱啱weekend又上咗老婆舅父到食飯,不過今次係同埋老婆啊嫲同三叔一齊上去。
有睇我上次個post嘅兄弟們都知我呢排壓力大,心情唔好。所以其實難得放假唔洗OT我真係寧願留喺屋企休息,但係老婆𠱁咗我好耐叫我一齊去,本來真係 ...
一對白滑長腿 ,迷你短裙 ,透視底褲,連陰毛都睇到真係少啲定力都唔得。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-2-25 08:49 發表 查看引用來源
啱啱weekend又上咗老婆舅父到食飯,不過今次係同埋老婆啊嫲同三叔一齊上去。
有睇我上次個post嘅兄弟們都知我呢排壓力大,心情唔好。所以其實難得放假唔洗OT我真係寧願留喺屋企休息,但係老婆𠱁咗我好耐叫我一齊去,本來真係 ...
你老婆冇得頂,真是正

尋日同咗條馬拉婆出咗去做嘢,因為我公司係做同物業管理有關嘅嘢,所以成日都要出去睇樓。我自己已經大把嘢喺手,馬拉婆自己又接多咗幾單嘢返嚟做。無啦啦又捉埋我出去叫我幫手跟埋,慌佢唔係做得高層耐,坐慣咗office好耐冇出過嚟,驚跟唔掂所以就想搵我喺隔離磅住佢咩。

上到個單位scout到一半,馬拉婆電話響,應該係佢其中一個客call佢投訴啲唔知咩,講咗好耐。我周圍行等佢,行完出廳入埋其他房佢都仲講緊電話。我入返主人房搵佢,佢已經坐咗喺人哋張床上面俾人插緊(喺電話入面 😂 )。

佢個客勁大聲,我一入房都聽到電話入面把女人聲鬧得好勁。我行埋去諗住聽吓佢個客味事咁燥,點知我一兜過張床行埋條馬拉婆到,oh。。。佢又大意了

馬拉婆掛住耷低頭講電話,望都冇望過我,以前喺樓上做高層就成日著短裙,宜家佢做咗我哋暫代主任咁耐,著短裙嘅次數十隻手指都數唔晒,仲要次次以為我同其他同事𥄫緊佢嗰陣佢就遮都遮唔切,驚死俾我哋睇蝕咁。見佢對眼生喺額頭到,咁驚蝕俾我哋睇吖嘛,我就梗係要佢蝕俾我㗎啦。

床隔離有張搖搖凳,我就坐落去慢慢𥄫,馬來拉婆見我坐低咗,攞開部電話唔聽個女人講嘢,仲整咗個好唔奈煩what the fuck嘅樣俾我睇。之後聽到個女人叫咗佢幾聲佢先擺返部電話喺隻耳到話 "i understand I know I know"。

馬拉婆耷返低個頭繼續講電話,佢掛住講電話,冇留意自己對正住我,又唔翹腳,對腳仲擘開咗。條裙已經夠短,仲縮起晒,成條粉紅色底褲露晒出嚟。

馬拉婆嗰條應該係tback,仲要係好薄好幼,好細條嗰啲。各位師兄如果另一半都有著開tback嘅話都應該知,啲幼帶tback通常都好低,凈係cover好少,三角位勁細,凈係啱啱好遮到個西,多條毛都遮唔晒叉出嚟。馬拉婆條粉紅色底褲明顯就係咁樣,啱啱好遮住佢個西,漲卜卜,郁一郁個鮑魚邊都隨時必出嚟咁。

我眼金金𥄫咗6-7分鐘左右,值到佢又想整個好唔奈煩嘅樣俾我睇嗰陣俾佢見到我望住佢對腳,佢即刻望吓自己,然後嗱嗱聲合返埋對腳,用手遮住自己個西,然後仲要坐歪個身唔再對住我。佢咁驚俾我睇蝕,我擺到明就係要俾佢知我𥄫晒,仲𥄫咗好耐添 😂 😂

雖然馬拉婆唔太啱我口味,但係我啲同事就覺得佢好正,其中有個仲話試過諗住佢嚟打飛機添。咁我就梗係要喺佢哋個whatsap入面開心share啦,不過我凈係形容咗個過程同埋我見到啲咩,相就扮冇影所以冇send到,費用留低啲咩罪證有手尾跟。

馬拉婆終於收線,佢黑晒面,唔知係因為知道自己俾我睇蝕咗,定係因為俾客鬧咗好耐,佢凈係同我講咗句"lets go"就起身走人。佢起身嗰陣仲要好小心奕奕咁用手扯實條裙,死都要兩隻腳黐埋,歪住個屎忽咁先肯起身。嗰一刻我真係想同佢講句。算把啦你,你條粉紅色tback好sexy好細條啊,我睇咗好耐仲睇得好清楚添,你宜家仲走嚟遮有L用咩 😂 😂

附件

正,馬拉婆假正經,打扮性感又怕俾人睇。👍👍

引用:
原帖由 china2008 於 2021-2-27 10:35 AM 發表 查看引用來源
正,馬拉婆假正經,打扮性感又怕俾人睇。👍👍
馬拉婆只係想膠層𥄫😂

形容得好仔細,正呀!

馬拉婆擺明show嘢啦,又要假正經,我肯定飲大兩杯借啲易抽水都仲可以

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-2-27 09:46 發表 查看引用來源
尋日同咗條馬拉婆出咗去做嘢,因為我公司係做同物業管理有關嘅嘢,所以成日都要出去睇樓。我自己已經大把嘢喺手,馬拉婆自己又接多咗幾單嘢返嚟做。無啦啦又捉埋我出去叫我幫手跟埋,慌佢唔係做得高層耐,坐慣咗office好耐冇出 ...
小弟最喜歡大大份啲囡囡,馬拉婆啲身型正正係我杯茶,現場睇真係會扯晒旗,師兄可否形容吓馬拉婆樣貌?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆