上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

引用:
原帖由 bentayga 於 2021-2-27 19:28 發表 查看引用來源

小弟最喜歡大大份啲囡囡,馬拉婆啲身型正正係我杯茶,現場睇真係會扯晒旗,師兄可否形容吓馬拉婆樣貌?
好難形容喎。。佢頭髮中短型,長度膊頭落少少,個樣一睇你會覺得佢好高竇,對眼幾靚,戚戚地,幾有神,成日好次電緊你但係又睇唔起你嗰種feel。個嘴唇唔厚但長,佢個樣其實幾妖吓。不過真係唔識點形容,如果要用個明星嚟形容嘅話我會諗起中國不過喺荷里活拍過戲嗰個白靈嚟形容個馬拉婆,不過馬拉婆就係後生啲同大份少少嘅版本囉。

佢個樣其實ok嘅,係對我嚟講大份咗啲啲啫,我班麻甩佬同事buy佢多啲

或者她知道被你𥄫晒,鲍鱼已湿湿了

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-2-28 06:50 發表 查看引用來源

好難形容喎。。佢頭髮中短型,長度膊頭落少少,個樣一睇你會覺得佢好高竇,對眼幾靚,戚戚地,幾有神,成日好次電緊你但係又睇唔起你嗰種feel。個嘴唇唔厚但長,佢個樣其實幾妖吓。不過真係唔識點形容,如果要用個明星嚟形容嘅話我 ...
望落去個身型同我老婆差唔多
但係個樣梗係唔係好似你所講白靈嗰個feel

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-2-28 06:50 發表 查看引用來源

好難形容喎。。佢頭髮中短型,長度膊頭落少少,個樣一睇你會覺得佢好高竇,對眼幾靚,戚戚地,幾有神,成日好次電緊你但係又睇唔起你嗰種feel。個嘴唇唔厚但長,佢個樣其實幾妖吓。不過真係唔識點形容,如果要用個明星嚟形容嘅話我 ...
快D征服佢啦

不如BRO出樣 遮左對眼咪得

引用:

都係阿嫂正啲🤤🤤我幾時再有阿嫂j?🤤🤤🤤

几时再有阿嫂靓相??

睇錯出街搞野

永遠既等待,永遠既等待....wo wo oo

等緊師兄update下你老婆近排唔玩三叔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆