上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

真空小背心,正呀

終於有身體接觸,下一步點玩🤗

肯定個晚三叔拎住啲底褲打飛機

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-18 08:31 發表 查看引用來源
好耐冇上嚟,實在太忙啦,宜家先有少少時間上吓嚟,襯有時間又瞓唔返分享吓老婆嘅嘢。上星期有晚OT到好夜,落街煲煙嗰陣message老婆問佢做緊乜。

老婆: 睇緊以前細個啲相

我: 自己?

老婆: 同啊嫲同三叔

我: 咁咪好親密?著 ...
正呀巴打!!!好羡慕三叔呀!!!!!🤤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-18 08:31 發表 查看引用來源
好耐冇上嚟,實在太忙啦,宜家先有少少時間上吓嚟,襯有時間又瞓唔返分享吓老婆嘅嘢。上星期有晚OT到好夜,落街煲煙嗰陣message老婆問佢做緊乜。

老婆: 睇緊以前細個啲相

我: 自己?

老婆: 同啊嫲同三叔

我: 咁咪好親密?著 ...
點解你老婆咁鐘意請三叔食波餅,我都想食

描述得好好,十足十真係係隔離望住佢地咁,個畫面勁正!!!

好羨慕你,我個個連掂都無

自從上次我出post講我同馬拉婆出去做嘢嗰陣走光單嘢之後馬拉婆都冇著過短裙,呢排段時間我都有同佢出過去做嘢同跟客,不過佢日日都係著褲所以我都冇乜特別出關於佢嘅嘢。

不過尋日終於見到佢著裙,佢著咗條粉紅色嘅絲質短裙,一返到公司佢已經同我講話佢接咗間鋪想我晏啲同佢出去一齊跟,不過出去之前我就同佢喺佢office go through吓啲資料先。

唔知係咪上次佢知道自己又俾我見到佢走光,佢坐喺我面前全程翹住腳又用手㩒住條裙,驚死自己又走光咁。其實對上嗰次都成個月之前嘅事啦,咁都仲記住?同埋如果係咁驚嘅咁咪唔L好著裙囉,又要靚又要驚 🤷🏻‍♂️

傾傾吓有個同事入嚟問佢嘢,佢同個同事講緊嘢嗰陣我襯佢唔為意咪影吓佢囉。

(不過佢對鞋真係好唔掂我都真係頂唔順所以一定要遮遮佢)

Anyways,佢同個同事講完啲嘢要mark低所以佢要搵返佢本note book,不過佢好似搵極都搵唔到。佢仲要起埋身,搵晒成張檯同電腦後面都搵唔到佢本note book。。。

搞咁多嘢,又遮又掩咁到最後咪又係走光俾我睇到。。。

之後同佢出發,間鋪係樓上鋪,上去可以搭"lip"唔洗行樓梯。睇完一樓佢要call個客問佢嘢,間鋪仲有樓上多一層,2樓上3樓係冇"lip"搭。佢繼續同個客講電話就一枝箭咁行去上樓梯。當時我仲對緊啲資料,點解唔等埋我先上去?

唔知係咪我諗多咗,我有少少覺得唔知佢係咪驚上樓梯嗰陣會走光所以想襯我唔覺就上咗樓先。我見到佢咁底死,咪嗱嗱聲跟埋佢上去囉,不過佢又繼續掛住講電話,又冇回頭望我喺唔喺佢後面,又冇用手去遮住條裙。所以唔知佢係以為我冇跟住佢尾?定還是根本係我自己多心諗多咗呢。

一路跟住佢上條樓梯。。。

雖然佢唔係我杯茶,不過坦白講,經過呢段時間𥄫咗佢咁耐,我係覺得佢越嚟越順眼同吸引嘅。加上佢露出條tback,個patpat咁樣喺我面前扭吓扭吓咁,又真係好難唔心癢嘅。。

附件

馬拉婆真係幾有趣
又驚走光又要靚 真係好矛盾

[著到咁短

成條街大把人望

quote]原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-24 07:22 發表 查看引用來源
自從上次我出post講我同馬拉婆出去做嘢嗰陣走光單嘢之後馬拉婆都冇著過短裙,呢排段時間我都有同佢出過去做嘢同跟客,不過佢日日都係著褲所以我都冇乜特別出關於佢嘅嘢。

不過尋日終於見到佢著裙,佢著咗條粉紅色嘅絲質短 ... [/quote]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆