上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

呀嫂露胸,馬拉婆露底,各有各精彩

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-24 07:22 發表 查看引用來源
自從上次我出post講我同馬拉婆出去做嘢嗰陣走光單嘢之後馬拉婆都冇著過短裙,呢排段時間我都有同佢出過去做嘢同跟客,不過佢日日都係著褲所以我都冇乜特別出關於佢嘅嘢。

不過尋日終於見到佢著裙,佢著咗條粉紅色嘅絲質短 ...
馬拉婆身裁真係堅正,今次連屎忽嗰兩舊肉都若隱若現,重睇埋條T仔,好難唔扯旗囉!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-24 07:22 發表 查看引用來源
自從上次我出post講我同馬拉婆出去做嘢嗰陣走光單嘢之後馬拉婆都冇著過短裙,呢排段時間我都有同佢出過去做嘢同跟客,不過佢日日都係著褲所以我都冇乜特別出關於佢嘅嘢。

直接同佢講話小心走光, 睇下佢點
可能有得食

你老婆正過馬拉婆好多,只一對腳唔計其他嘢已經唔知贏幾多條街。

回覆 4968# 最錫我老婆 的帖子

師兄、太多人羨慕你喇、艷福不淺😊

引用:

師兄性福,馬拉婆呢D舉動,好似有心引你咁,揾嘢又点會跪上張凳,仲要短裙對住你,我覺得擺明引你,師兄好大機會食到😍😍

老婆頭先晏晝約咗佢班staging其中一個crew開會睇場,佢同啊嫲食完個lunch就call咗㗎uber出去,老婆上到車message我。。

老婆:上咗車啦我

我: 你一陣開會定點?

老婆: 同XX開會同睇下個場囉 做咩呀?

我: 冇想知你今日著乜見佢咋嘛 😝

老婆:

我: 好短呀老婆。。。我哋差唔多成個星期冇搞過嘢啦。。我就咁見到你對腳都已經好想要啦。。。

老婆: 我都係呀。。。唔好引我呀 我啱啱嚟完M我仲辛苦過你呀

我: 我唔係想引你呀 我係想你引個司機呀

老婆: 黐線

我: 你唔想佢望咩?

老婆: 到我想唔想㗎咩?

我: 你上車嗰陣有冇擘大對腳坐入去先

老婆: 上車唔擘大對腳點坐入嚟呀

我: 佢有冇望你對腳?

老婆: 我上嚟嗰陣佢擰轉個頭望住我上車㗎

我: 你有留意到佢擰轉咗個頭?咁你仲唔認你有心俾佢睇?

老婆: 係有點啫,鬼叫我想要呀

我: 咁想要引佢多啲吖笨

老婆: 你覺得我唔敢?

我: 咁又唔係嘅,不過睇死你最多咪又係擘大對腳落車嗰啲啫

老婆: 你宜家大我?你知道我想要嗰陣時乜都做得出㗎呵?

我: 係咩?哦。。。

老婆:

我: wow

老婆: 我仲撩佢講嘢同佢傾計添

我: 佢講嘢啫 佢望過嚟你隨時即刻著返條under都得啦

老婆:

under?咩under呀?

我: 不過你坐喺佢後面鬼睇到咩

老婆5分幾鐘之後先復我

老婆: 我搞咁多嘢會唔俾佢睇到咩?
佢啱啱一到咗已經即刻擰轉頭望過嚟同我講小心唔好去咁多人嘅地方啦

我: 佢擰過嚟就咁望都已經睇到晒你啲毛毛啦

老婆: 都係嗰句,我搞咁多嘢點會俾佢睇得咁少?

我: 吓。。咁仲可以點

老婆: 佢講完叫我小心啲我先扮晒發緊夢原來到咗要落車。"吓?到啦?"咁樣 😂
之後擘開對腳去左邊落車,我彈咗去中間個位先記得要執返我啲叉電,粉盒,電話,同幅太陽眼鏡入手袋。我放返個手袋喺我右邊張凳上面,跟住好手忙腳亂咁係咁塞係咁塞。咁人哋本來已經一隻腳欖咗過去左邊諗住落車㗎啦嘛,點知先醒起原來漏咗咁多嘢喺車。。。咪一時唔記得咗要合返埋對腳囉。。。不過個司機好好人嘅,佢冇吹我凈係唔出聲睇住我執嘢啫,佢之後仲叫我慢慢執唔好漏嘢添。我塞晒啲嘢入袋咪繼續一下一下咁彈過去落車囉,臨走我仲同佢講咗句唔好意思添。

我: 唔好再講啦老婆 再講我真係要入廁所J㗎啦,係我唔啱,你贏

老婆: 吓?你做乜要入廁所J呀?我話返俾你知頭先我幾大頭蝦差啲漏嘢咋喎,乜有事發生咩?

頂個衰婆。。。真係唔好大佢,佢性起上嚟真係乜都做得出。最尾俾佢引返轉頭真係要入廁所J咗鑊返嚟先做到嘢

附件

想引屎人咩,

回覆 4977# 最錫我老婆 的帖子

好似睇到毛毛喎😍😍😍

回覆 4977# 最錫我老婆 的帖子

都係果句,亞嫂超正😚😚😚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆