上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-18 08:31 發表 查看引用來源
好耐冇上嚟,實在太忙啦,宜家先有少少時間上吓嚟,襯有時間又瞓唔返分享吓老婆嘅嘢。上星期有晚OT到好夜,落街煲煙嗰陣message老婆問佢做緊乜。

老婆: 睇緊以前細個啲相

我: 自己?

老婆: 同啊嫲同三叔

我: 咁咪好親密?著 ...
師兄你老婆真係好白滑好正

陽光下見到條腿白裏透紅,仲起咗少少雞皮,可能架車d冷氣好凍下

個的士司機真性福 阿嫂無得頂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-25 16:09 發表 查看引用來源
老婆頭先晏晝約咗佢班staging其中一個crew開會睇場,佢同啊嫲食完個lunch就call咗㗎uber出去,老婆上到車message我。。

老婆:上咗車啦我

我: 你一陣開會定點?

老婆: 同XX開會同睇下個場囉 做咩呀?

我: 冇想知你今日著 ...
其實阿嫂漏咗樣嘢無帶落車……………就係條Under,留比司機慢慢回味

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-25 16:09 發表 查看引用來源
老婆頭先晏晝約咗佢班staging其中一個crew開會睇場,佢同啊嫲食完個lunch就call咗㗎uber出去,老婆上到車message我。。

ching,阿嫂條 under 好靚 細條通花好性感。

回覆 4977# 最錫我老婆 的帖子

正呀!樓主性福!加油

咁引法

小心駕駛
引用:

so good
more photos ching
thz thz

樓主老婆其實係話留咗好多水喺車張凳上面!請多啲出你老婆靚相,萬分感激🙏🏼

尋日本來係我要同馬拉婆出去睇間鋪,因為馬拉婆唔識路去所以本來約咗晨咁早就喺公司等然後我同佢一齊去。但係我朝早有啲事(其實係因為我唔知醒)所以就同佢講屋企有啲事要遲啲先去到。

之後我出得門口嗰陣call佢,佢話佢同我另外一個同事搭緊地鐵過去。我諗佢係因為應承咗個owner所以唔想遲,就搵咗第二個同事帶佢去。咁我諗住應該唔洗我過去啦,但係啲資料喺晒我到唔去唔得,於是馬拉婆就叫我直接去間鋪到搵佢哋。

出咗門口冇耐,同馬拉婆一齊嗰個男同事就喺個whatsapp group到message我哋,同我哋講話馬拉婆今日好正,頭先一齊搭地鐵嗰陣仲掂到馬拉婆個西。

個個見到佢話掂到馬拉婆個西就即刻個個秒回,個個問佢馬拉婆點正法同點解可以掂到佢個西。佢話馬拉婆著咗條好現型嘅白色legging,上面著咗件blazer但係入面係一件好似內衣嘅吊帶。成班麻甩佬繼續追問佢點解可以掂到馬拉婆個西,佢話佢哋出去嗰陣仲係返工時間比較多人,佢隻手攞住咗個公文袋垂直反手咁夾咗喺佢個身側邊,有成大堆人上車迫咗佢埋馬拉婆到,佢隻手兜嘢就掂住咗落馬拉婆個西上面。

我哋就梗係問佢咩feel啦,佢話馬拉婆個西漲卜卜,好軟熟,條legging又窄又薄,連個西啲凹凸位都摸得出。

我問佢條馬拉婆平時對住我哋咁錫身,佢竟然冇縮??個男同事話馬拉婆開頭應該係feel唔到,定還是係佢根本唔知掂住佢個西嘅原來係隻男人手,佢仲凈係掛住㩒電話打message。但係突然間馬拉婆就開始望下望下下面,又望下後面,佢話馬拉婆試圖縮起個patpat想離開佢隻手但係後面冇乜位俾佢郁,佢隻手耐唔耐都仲係可以一下一吓咁掂到馬拉婆。

之後佢仲話馬啦婆後面有人要落車,攝下推下咁,將馬拉婆成個人推咗埋佢到,馬拉婆個西仲更加大力咁黐咗埋佢隻手到。個男同事話呢嘢真係真係好應,直頭好似隔住條褲指插個佢咁。後面啲人落咗車先有返些少空位,馬拉婆縮都縮唔切即刻彈開擰孭個身完全避開佢。

其中一個有啲理性嘅男同事有問雖然話就話係暫代啫,但係馬拉婆都算係佢上司,仲要係公司嘅高層,追究起上嚟佢大L鑊,問佢唔驚㗎咩。

條友仲話係意外吹咩,咁多人逼地鐵佢可以連自己都唔知自己掂住啲乜,最多都係唔小心。真係俾佢吹L漲。我都忍唔住口問佢你成隻手掂住人哋個西喎,邊有可能會唔覺呀,你全程on99望住地下咩,當人傻㗎?
佢話佢自己另外隻手攞住部電話係咁碌,所以掛住睇電話太入神唔知自己隻手掂緊乜唔出奇咁話喎。

我都費L事再聽佢9噏,不過唔知點解嗰刻我有少少燥燥哋。。可能係我自己葡萄L啦。。。

老實講其他人我唔知啦,但係我自己聽完個男同事解釋成單嘢之後真係有晒反應,如果唔係已經出咗門口嘅話我直頭要入廁所打飛機添囉。
不過我已經搭緊車J條毛咩,嗰一刻我唯一可以做嘅就係嗱嗱聲去見馬拉婆,見到佢真人我就可以用對眼嚟幻想返成單嘢。

終於去到,見到個男同對住我奸笑,仲整個死人賤樣喺到摸自己隻手,擺到明show緊俾我睇佢摸住自己隻手個位置就係佢之前掂住馬拉婆個西嘅位置。

我睬佢都有味嗱嗱聲入去見馬拉婆,入到去見到佢,間鋪可能空咗太耐,入面好焗,馬拉婆連外套都冇著,凈係著住嗰件個男同事所形容好似內衣嘅吊帶,同佢條白宮色現型legging。。。

真係好L現型呀。。。。馬拉婆求其同我brief咗之後就叫我周圍影啲大頭,咁我咪攞部電話出嚟周圍影囉。之後馬拉婆上樓,我喺後面一路影相,一路跟住佢尾,順便影埋佢。。。

馬拉婆忽然間停低望過嚟同我講嘢,嚇L死我,我即刻影返間鋪,但係超快動作掃過去,影咗佢個正面留嚟俾自己幻想。

雖然我開頭話馬拉婆唔係我杯茶,但係對咗佢咁耐同見過佢咁多次走光之後我已經不經不覺間越嚟越覺得佢有味道,亦都搵到佢有佢正嘅地方,最重要係佢個樣認真唔錯,靚得嚟個樣仲有好淫味道。佢呢條褲現型嘅程度好似佢個西喺到向住我大聲呼叫住我個名叫我"快啲摸 摸我啦 摸我呀!" 咁嘅樣,我今次真係不得不承認,我係非常之羨慕我個同事,如果我朝早冇唔知醒嘅話,同馬拉婆逼地鐵嗰個就會係我,而摸到佢個西嗰個,亦都好有可能就係我。。點解我要唔知醒。。。😩😩

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆