上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

指有男人望住你老婆啲相jj

非常優質股^_^

話明分享同老婆露出,呢個post當然唔會淨係post吓老婆啲私照就算啦,今次先講吓較早期嘅一次露出經歷。

嗰次同老婆一齊去聽個seminar,嗰日我老婆著咗件非常之低胸嘅小背心,佢根本唔需要點郁個身都已經會好容易走光。我哋約咗喺會場門口見,我一見到佢已經忍唔住喺佢耳邊同佢講佢件背心好正,唔洗郁我已經目及到佢個bra。
佢好大力咁打咗我一吓然之後就用手遮住個心口,然後咬住唇咁睥咗我一吓示意唔俾我睇咁嘅意思之後就自己行咗去,衰婆連我都引埋。。。

入到去已經好多入,我哋坐咗喺通道邊邊個位,我好快咁霸咗入邊個位等老婆要坐最邊邊,佢知我想點所以又睥我。
坐低咗之後因為其實個seminar未開始,好多入都仲入緊場,又仲有好多人出出入入。我望落隔離老婆件衫,個view真係一覽無圍。。。

我當時隻手攬住老婆條腰,我攬緊啲老婆等我隻手可以伸到去佢波底對下位置,開始偷偷哋用手扯底佢件衫。一拉佢件衫佢即時已經feel到然後stop我話咁多入叫我唔好。 我梗係唔肯,我一路望實佢對波,叫佢自己都望下。佢一望,自己都開始面紅,開始露出佢頑皮而又尷尬嘅笑容,我就知佢已經默許咗我。。。

我再拉低啲佢件小背心,oh no。。。入邊白色 half cup嘅bra。。。連佢linlin都遮唔住。。。乳暈已經清晰可見。

我知道老婆linlin已經露咗出嚟之後我就縮開我隻手坐返好。之後就食住花生,留意住身邊出出入入嘅男人點樣去目及我老婆。。。

我老婆時不時自己都望下自己粒lin,我見到唔小男人經過我老婆都係咁望住佢個胸。我老婆自己都見到好多男人經過佢嘅時候對眼都冇離開過佢個胸。。。
我用電話影咗佢相,然後send俾佢自己睇 返。 佢睇完之後又打咗我一下之後拉返高件小背心,遮返住自己linlin,
但係嗰陣時seminar已經開始,大部份人都已經坐低0西lu。。。

嗰晚返到屋企,佢一路聽住我同佢講我見到咩人企喺佢隔離望到唔捨得走,又邊個喺佢身邊行嚟行去無數次就係為咗目及佢粒lin。。。。我又聽住佢講我知佢見到邊個邊個行過望到眼都唔眨,又前面個男人不停向後望佢 佢自己又feel到linlin有種涼浸浸好 exposed嘅感覺仲要俾咁多人睇0西好尷尬。。。
大家好快已經頂唔順,一齊高潮咗。。。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 02:24 PM 發表 查看引用來源
老婆成日話佢屎忽大,叫我唔好影佢個躉。邊係啫,我覺得不知幾正,呢啲先叫靚股架嘛,大家話係唔係啦

...
讚同

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 02:24 PM 發表 查看引用來源
老婆成日話佢屎忽大,叫我唔好影佢個躉。邊係啫,我覺得不知幾正,呢啲先叫靚股架嘛,大家話係唔係啦

...
yes

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 08:48 PM 發表 查看引用來源
話明分享同老婆露出,呢個post當然唔會淨係post吓老婆啲私照就算啦,今次先講吓較早期嘅一次露出經歷。

嗰次同老婆一齊去聽個seminar,嗰日我老婆著咗件非常之低胸嘅小背心,佢根本唔需要點郁個身都已經會好容易走光。我哋約咗喺會場門口見,我一見到佢已經忍唔住喺佢耳邊同佢講佢件背心好正,唔洗郁我已經目及到佢個bra。
佢好大力咁打咗我一吓然之後就用手遮住個心口,然後咬住唇咁睥咗我一吓示意唔 ...
樓主老婆身材十分正!你一定好享受

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 08:48 PM 發表 查看引用來源

佢好大力咁打咗我一吓然之後就用手遮住個心口,然後咬住唇咁睥咗我一吓示意唔 ...
對波好靚

樓主女婆有前有後,正到流晒鼻血😍😍😍

引用:
原帖由 stustu111 於 2019-1-22 09:22 PM 發表 查看引用來源

樓主老婆身材十分正!你一定好享受
多謝ching

引用:
原帖由 人妻控 於 2019-1-22 09:34 PM 發表 查看引用來源

對波好靚
雖然唔算得上係大波,但係佢波型真係唔錯,大小適中啱我口味

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆