上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

早起的鳥兒有蟲仔吃🤣

馬拉婆正呵!衣著引人犯罪!👍👍👍

馬拉婆
日日都著到咁sexy
唔掂喎
有得睇無得依
無限性幻想
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-27 09:03 發表 查看引用來源
尋日本來係我要同馬拉婆出去睇間鋪,因為馬拉婆唔識路去所以本來約咗晨咁早就喺公司等然後我同佢一齊去。但係我朝早有啲事(其實係因為我唔知醒)所以就同佢講屋企有啲事要遲啲先去到。

之後我出得門口嗰陣call佢,佢話佢 ...

回覆 4990# 最錫我老婆 的帖子

駱駝蹄正呀!!!!!!!!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-27 09:03 發表 查看引用來源
尋日本來係我要同馬拉婆出去睇間鋪,因為馬拉婆唔識路去所以本來約咗晨咁早就喺公司等然後我同佢一齊去。但係我朝早有啲事(其實係因為我唔知醒)所以就同佢講屋企有啲事要遲啲先去到。

一早叫你試下佢架啦, 分分鐘有得食

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-25 16:09 發表 查看引用來源
老婆頭先晏晝約咗佢班staging其中一個crew開會睇場,佢同啊嫲食完個lunch就call咗㗎uber出去,老婆上到車message我。。

老婆:上咗車啦我

我: 你一陣開會定點?

老婆: 同XX開會同睇下個場囉 做咩呀?

我: 冇想知你今日著 ...
嘩,好正!!!,有無司機視角圖?!!🤤🤤

引用:

佢可能係準備定俾你摸架,點知你遲到😂

呢排鍾意老婆著住絲襪嚟屌,尋晚老婆著定對絲襪等我沖完涼開餐嗰陣瞓著咗,又俾我乘機偷影咗佢幾張艷照黑絲相。鍾意黑絲嘅兄弟們今鋪啱晒你哋口味啦 🤩🤩

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-28 16:32 發表 查看引用來源
呢排鍾意老婆著住絲襪嚟屌,尋晚老婆著定對絲襪等我沖完涼開餐嗰陣瞓著咗,又俾我乘機偷影咗佢幾張艷照黑絲相。鍾意黑絲嘅兄弟們今鋪啱晒你哋口味啦 🤩🤩 ...
最後有無撕爛對絲襪呀!

回覆 4998# 最錫我老婆 的帖子

慢慢由腳底摸上去,正到無野講😚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆