上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

真精彩
我都好鍾意黑絲襪
一定強暴

有啲款中間開窿
好正
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-29 15:21 發表 查看引用來源

將佢個身打側,然後抬佢一邊腳放喺你膊頭,擘大佢對腿,用個嘴仔由腳眼開始錫上去,另外隻手鏈吓鏈吓咁由佢小腿鏈到上佢大腿內側,咁玩對腿仲正呀師兄 ...

引用:
原帖由 88yes 於 2021-3-30 15:57 發表 查看引用來源
有啲款中間開窿
好正

扯爛絲襪先係重點

師兄,有冇諗過買件好性感既睡衣比你老婆,再係三叔面前陰陰癢癢

好耐都未試過同老婆朝早一齊出門口,呢段時間一係就係我晨咁早就要返公司,一係就係之前嗰晚ot到好夜第二朝就瞓晏啲,到起身嗰陣老婆已經出咗門口。今朝終於同老婆一齊起身,一齊出門口,好似好耐都冇見過老婆換衫返工個樣,所以一時心血來潮。。。偷影老婆朝早化妝同換衫嘅樣俾大家睇吓。
希望大家墮入到身同感受,老公視覺嘅感覺啦 😂

附件

好身材,好fit
好想從後攬住佢

個brabra好正!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-31 14:56 發表 查看引用來源
好耐都未試過同老婆朝早一齊出門口,呢段時間一係就係我晨咁早就要返公司,一係就係之前嗰晚ot到好夜第二朝就瞓晏啲,到起身嗰陣老婆已經出咗門口。今朝終於同老婆一齊起身,一齊出門口,好似好耐都冇見過老婆換衫返工個樣,所以 ...
師兄引死人咩 ,阿嫂背脊又白又滑 ,見到都即刻想打飛機 ,對波又大又靚,加埋個胸圍簡直不能控制自己。

阿嫂又白又滑,真係想攬住佢,正呀

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-31 14:56 發表 查看引用來源
好耐都未試過同老婆朝早一齊出門口,呢段時間一係就係我晨咁早就要返公司,一係就係之前嗰晚ot到好夜第二朝就瞓晏啲,到起身嗰陣老婆已經出咗門口。今朝終於同老婆一齊起身,一齊出門口,好似好耐都冇見過老婆換衫返工個樣,所以 ...
嘩…正斗到不得了,師兄真有福👍👍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆