上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-1 16:05 發表 查看引用來源
尋日老婆公司冇乜特別嘢做凈係返咗半晝就收工,老婆放工message我話佢舅父叫我哋上佢到食飯同睇戒指。

我問老婆睇咩戒指,佢話舅父個大陸partner呀叔宜家做緊啲珠寶嘅買賣,唔知喺邊到攞到啲鑽石返嚟賣俾人嗰類嘅嘢,詳情老 ...
真係好大膽,著到咁樣出街,唔怕畀啲麻甩佬跟佢9條街。
講真嗰句,我見到都一定跟。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-4-2 08:45 發表 查看引用來源

真係好大膽,著到咁樣出街,唔怕畀啲麻甩佬跟佢9條街。
講真嗰句,我見到都一定跟。
其實都係㗎,佢已經唔係第一次咁著,我之前都有問過佢咁樣唔會太誇張咩,不過老婆話佢有時上網睇衫見到外國好多女仔都會咁著。佢試過外邊著西裝jacket然之後入面就咁一件bra top添,其實都幾型。

阿嫂隻手好靚
背脊 線條 有很好

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-2 08:57 發表 查看引用來源

其實都係㗎,佢已經唔係第一次咁著,我之前都有問過佢咁樣唔會太誇張咩,不過老婆話佢有時上網睇衫見到外國好多女仔都會咁著。佢試過外邊著西裝jacket然之後入面就咁一件bra top添,其實都幾型。 ...
好型啊!多 d 著

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-1 16:05 發表 查看引用來源
尋日老婆公司冇乜特別嘢做凈係返咗半晝就收工,老婆放工message我話佢舅父叫我哋上佢到食飯同睇戒指。

我問老婆睇咩戒指,佢話舅父個大陸partner呀叔宜家做緊啲珠寶嘅買賣,唔知喺邊到攞到啲鑽石返嚟賣俾人嗰類嘅嘢,詳情老 ...
好正,又要打j啦!🤤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-2 08:57 發表 查看引用來源

其實都係㗎,佢已經唔係第一次咁著,我之前都有問過佢咁樣唔會太誇張咩,不過老婆話佢有時上網睇衫見到外國好多女仔都會咁著。佢試過外邊著西裝jacket然之後入面就咁一件bra top添,其實都幾型。
...
你老婆心情好返未,復活節有冇再搞過

話時話你有沒有再見你大嫂

最仆街就係呢 d,攪串個 party 大家都無得玩
希望你老婆心情快 d 好返啦

老婆話佢短時間內都唔會上佢舅父到因為佢仲係唔多likey個內地啊叔上次影佢走光仲要send晒俾咁多3唔識7嘅人睇。至於老婆三叔雖然知道唔關佢事但係老婆都對佢好冷淡,所以呢排我都冇撩老婆費事辣慶佢

咁我就唯有將我嘅獸性發洩落老婆個表姐到,sorry我意思係將我嘅focus放咗落佢表姐到先啱。

自從老婆表姐喺我哋到住完一排之後我哋都一段時間冇見,老實講我係真係有啲掛住表姐個body嘅,不過因為老婆又唔上佢舅父到,又唔想喺屋企對住佢三叔,疫情關係亦都費用見朋友,反而製造多咗機會見表姐。

呢排冇上舅父到變咗上表姐到,我諗近呢個零禮拜已經上咗表姐到3次,出去都出咗2次。話明將獸性,i mean focus放咗落表姐到,我就梗係又偷影咗表姐個body啦。

今日我就係想將呢幾次見表姐嘅情境一次過放晒上嚟同大家share。

上表姐屋企食飯,表姐當壹衣著冇乜特別,成晚都冇料到,唯獨是食完飯表姐抱住佢個仔同佢玩,件衫俾個仔又拉又扯,扯到露咗半個紅色bra出嚟

之後隔幾日同老婆同表姐收工喺佢屋企附近買完嘢一齊上樓,上到屋企大家休息陣吹陣水,表姐一身OL短裙加黑絲攤喺我隔離。。

之後埋枱食飯,喺表姐老公面前偷偷哋喺枱低影佢老婆裙底。。

最近期見表姐嘅一次就係早幾日同表姐同佢個仔出咗去玩,表姐一身legging襯花花恤衫,其間我坐咗喺表姐隔離休息。

之後表姐個仔玩完返咗嚟,佢個仔玩到成身汗又成條褲都係泥,表姐嗚低身幫佢個仔抹汗同清潔,我見到即刻幫手同佢個仔抹汗等表姐可以幫佢專心清潔佢個仔條褲,表姐就喺我面前踎低。。。

呢幾張雖然唔係啲咩激烈嘅露點相,但係呢啲係我同老婆表姐喺過去呢講零禮拜嘅點滴,希望可以帶到現場視覺俾大家,等大家可以有種身處現場,好似自己親身𥄫我老婆個表姐個body嘅效果!

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-8 15:26 發表 查看引用來源
老婆話佢短時間內都唔會上佢舅父到因為佢仲係唔多likey個內地啊叔上次影佢走光仲要send晒俾咁多3唔識7嘅人睇。至於老婆三叔雖然知道唔關佢事但係老婆都對佢好冷淡,所以呢排我都冇撩老婆費事辣慶佢

咁我就唯有將我嘅 ...
最引誘人的服飾就係短裙黑絲, 就算性無能見到都有反應。

多謝樓主happy sharing

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆