上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-8 15:26 發表 查看引用來源
老婆話佢短時間內都唔會上佢舅父到因為佢仲係唔多likey個內地啊叔上次影佢走光仲要send晒俾咁多3唔識7嘅人睇。至於老婆三叔雖然知道唔關佢事但係老婆都對佢好冷淡,所以呢排我都冇撩老婆費事辣慶佢

咁我就唯有將我嘅 ...
表姐都好正!🤤
(Btw, 快啲氹掂老婆氹到佢開開心心🤤🤤🤤)

師兄,除咗你老婆同表姐外,我諗大家都好掛住你個大嫂,有無新野睇???

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-8 15:26 發表 查看引用來源
老婆話佢短時間內都唔會上佢舅父到因為佢仲係唔多likey個內地啊叔上次影佢走光仲要send晒俾咁多3唔識7嘅人睇。至於老婆三叔雖然知道唔關佢事但係老婆都對佢好冷淡,所以呢排我都冇撩老婆費事辣慶佢

都正,睇到半個波

引用:
原帖由 lokam's 於 2021-4-9 11:53 發表 查看引用來源
師兄,除咗你老婆同表姐外,我諗大家都好掛住你個大嫂,有無新野睇???
復活節有冇新搞作??

之前俾個內地呀叔玩串咗個party,send咗老婆啲露點相出去,辣慶咗老婆搞到老婆消沉咗差唔多兩個星期,不過我諗老婆已經慢慢將件事消化咗,心情亦都開始緩和返。

雖然都仲係唔肯上佢舅父到,不過呢幾日我feel到老婆無論心情又或者言行舉止都開始回復返好似之前咁。呢幾日佢出去嗰陣問佢著乜佢亦都開始影返相show俾我睇,就好似啱啱個星期六,老婆同咗佢個好姊妹出街,嗰日係佢好姊妹個契哥生日,佢姊妹買咗份禮物諗住送一送去俾佢契哥,所以老婆陪埋佢去。老婆話佢契哥本身教人打拳,不過疫情關係冇咗份工,宜家同幾個friend夾份租咗個地方私底下收生自己教。

老婆一路同我message話間拳館好細,個格局似寫字樓多過似拳館。上到去全部都係男人,一陣臭汗味。佢姊妹仲要坐低同佢契哥傾陣計,搞到老婆都要坐埋一份,三唔識七都要夾硬吹咗陣水。

老婆話嗰到除咗佢契哥之外,個個似蠱惑仔多過似學生學拳,老婆仲同我講話有兩個成身紋身嘅男人仲成日眼望望咁啤佢。所以我問老婆佢嗰日著乜搞到俾人啤,老婆都肯偷偷哋影咗幾張相過我睇。

睇完之後我仲同老婆講佢著住條咁嘅開叉裙唔怪得知啦,老婆話佢本身都唔知佢姊妹要送嘢俾佢契哥,唔知會遇到咁嘅場面。不過我問佢驚唔驚佢又話冇乜好驚,呢啲人通街都有佢又唔係第一次俾人𥄫 🤷🏻‍♂️

之後另外一單嘢我想襯有時間同大家share埋嘅就係尋日老婆早收工,約咗佢表姐shopping,老婆到咗商場出面因為唔知約咗表姐喺邊邊等,所以就call佢表姐,老婆話表姐話想過對面街買嘢飲先所以叫老婆唔好郁原地等佢,一齊買完嘢飲成入去。跟住老婆經到有地方坐所以就坐住等。

老婆一路都同緊我message忽然間佢同我講話有個男人企咗喺佢前面好耐。

老婆: 頭先我打俾表姐嗰陣我已經見到佢喺我隔離,我一坐低佢已經走咗埋嚟我前面企到宜家

我: 人哋講電話咋吓話

老婆: 佢冇囉

我: 咩人嚟㗎

老婆: 唔知啊叉定中東,總知就好啡個啲人啦

我: 有冇望你先?

老婆: 不停望囉

我: 或者都係等緊人?

老婆: 咁我唔知啦

我: 你今日著乜?

老婆:

我: 咁正 換轉係我都企定定唔走啦 😂

老婆: 好尷尬㗎嘛 🤦🏻‍♀️

我: 好似有露底喎

老婆: 好似係 😂

我: 佢仲望緊?

老婆: 係呀 真係好尷 😰

我: 佢知唔知你見到佢?

老婆: 我全程耷低個頭㩒電話佢應該唔知掛

我: 我想睇佢嘅視覺angle呀

老婆: 點影俾你呀,佢望住㗎喎

我: 怕乜啫,女仔selfie未見過呀,理L得佢

老婆:

我: 正呀~~ 整多個佢嘅正面嚟睇呀

老婆: 好尷呀真係。。佢牛咁眼咁望住我,俾人望試得多,但係未試過俾人企定定牛咁眼咁望實囉

我: 我知呀 快啲啦老婆 我想睇佢嘅正面畫面呀

老婆:

我: 其實真係好難怪佢 😂 😂 😂

老婆: 我頂佢唔順啦,開始覺得佢有啲恐怖,我入去等啦

我: 係啦 如果你真係驚就行開啦

老婆: 救命呀 我入咗商場,佢跟埋入嚟呀!!

最後好彩老婆表姐啱啱到,老婆即刻回合咗表姐先冇咁驚

附件

楼主真幸福!阿嫂对腳沒法弹!

對腳好收長
黑絲襪真係引死人

阿嫂著到咁誘人,俾我都企定定望啦

多謝師兄,你老婆有返心情就好啦

引用:

飛bra走奶

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆