上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-14 07:39 發表 查看引用來源
之前俾個內地呀叔玩串咗個party,send咗老婆啲露點相出去,辣慶咗老婆搞到老婆消沉咗差唔多兩個星期,不過我諗老婆已經慢慢將件事消化咗,心情亦都開始緩和返。

雖然都仲係唔肯上佢舅父到,不過呢幾日我feel到老婆無論心情又 ...
阿嫂咁著法,襪褲褲頭又睇到,連條底褲都睇埋,咁鬼引誘, 啲麻甩佬唔皇就對唔住自己啦。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-14 07:39 發表 查看引用來源
之前俾個內地呀叔玩串咗個party,send咗老婆啲露點相出去,辣慶咗老婆搞到老婆消沉咗差唔多兩個星期,不過我諗老婆已經慢慢將件事消化咗,心情亦都開始緩和返。

雖然都仲係唔肯上佢舅父到,不過呢幾日我feel到老婆無論心情又 ...
感覺上阿嫂好鍾意著啲性感衫引誘其他男人望佢, 又藉啲意同你講話有人及佢蝕底咗, 順便引起你嘅性興奮,真係一石二鳥。 阿嫂真係一個好高智慧嘅女性。

回覆 704# 最錫我老婆 的帖子

Jenggg!! 但係街要小心啲玩呀!

啊嫂咁引人 好難唔望 忍得住唔出手算好

星期六朝早原本同啊嫲出去飲個早茶,但係我同婆遲咗起身,於是三叔就同咗啊嫲出去攞定位先。我男人老狗笠件衫上身就出得門口,一早坐定定喺廳等佢。老婆又要沖涼,換衫,本來準備沖涼但係突然間又話想開定機衫洗住先,等飲完茶返嚟就可以乾。

老婆將啲舊衫掟晒入洗衣機,之後因為屋企得我喺到,老婆就將自己身上面嘅短褲同底褲除埋落嚟掟埋入洗衣機。。然後下身赤裸咁行返出嚟入房準備沖涼。。。

坐喺廳到嘅我,見到咁嘅畫面,點可能忍得住手唔偷影個衰婆??
順帶一問,老婆因為我鍾意有毛所以一路都未剃,但係大家覺得老婆啲毛係唔係開始多同亂,係唔係時候應該剃一剃,修一修下?

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-18 06:40 發表 查看引用來源
星期六朝早原本同啊嫲出去飲個早茶,但係我同婆遲咗起身,於是三叔就同咗啊嫲出去攞定位先。我男人老狗笠件衫上身就出得門口,一早坐定定喺廳等佢。老婆又要沖涼,換衫,本來準備沖涼但係突然間又話想開定機衫洗住先,等飲完茶返 ...
你老婆都幾多毛 修下仲好睇D😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-18 06:40 發表 查看引用來源
星期六朝早原本同啊嫲出去飲個早茶,但係我同婆遲咗起身,於是三叔就同咗啊嫲出去攞定位先。我男人老狗笠件衫上身就出得門口,一早坐定定喺廳等佢。老婆又要沖涼,換衫,本來準備沖涼但係突然間又話想開定機衫洗住先,等飲完茶返 ...
應該要整理一吓會好啲,我間唔中都有幫老婆修理吓🤪🤪

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2021-4-18 06:58 發表 查看引用來源
你老婆都幾多毛 修下仲好睇D😍
其實老婆早期長時間都係白虎,但係我覺得佢走光嘅話俾啲麻甩佬見到毛毛無論視覺或者感覺上都誘惑啲,所以我叫佢唔好剃,不過宜家有啲太多係時候叫佢修下

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-18 07:09 發表 查看引用來源

其實老婆早期長時間都係白虎,但係我覺得佢走光嘅話俾啲麻甩佬見到毛毛無論視覺或者感覺上都誘惑啲,所以我叫佢唔好剃,不過宜家有啲太多係時候叫佢修下 ...
我覺得間中剃光視覺和心理上都覺得有新鮮感😅😅😅,但長期保持修剪就最吸引🥰🥰🥰

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-18 07:18 發表 查看引用來源
我覺得間中剃光視覺和心理上都覺得有新鮮感😅😅😅,但長期保持修剪就最吸引🥰🥰🥰
完全同意 🤝🤝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆