上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-18 07:59 發表 查看引用來源
我覺得女人著住泳衣 若隱若現露少少毛好性感(包括自己女人),我最中意睇🥰🥰
我試過有次同老婆同另一pair夫婦去旅行,朝早喺酒店泳池游水,個女仔friend游完上水,之後企咗喺池邊同我哋講嘢,佢條淺粉紅色泳褲濕完水之後變到透透哋,下面啲毛透晒出嚟自己都唔知,正到我O咗嘴。由嗰日開始每次見親呢個女仔我個腦都凈係浮現住佢下面啲毛係點嘅樣,簡單啲嚟講佢真係幾多條毛我都知,佢到宜家都仲懵盛盛

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-18 22:59 發表 查看引用來源

我試過有次同老婆同另一pair夫婦去旅行,朝早喺酒店泳池游水,個女仔friend游完上水,之後企咗喺池邊同我哋講嘢,佢條淺粉紅色泳褲濕完水之後變到透透哋,下面啲毛透晒出嚟自己都唔知,正到我O咗嘴。由嗰日開始每次見親呢個女仔 ...
我都有有過這經驗,而且當時個女性朋友是著白色泳衣.....超正😘😘😘

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-18 22:59 發表 查看引用來源

我試過有次同老婆同另一pair夫婦去旅行,朝早喺酒店泳池游水,個女仔friend游完上水,之後企咗喺池邊同我哋講嘢,佢條淺粉紅色泳褲濕完水之後變到透透哋,下面啲毛透晒出嚟自己都唔知,正到我O咗嘴。由嗰日開始每次見親呢個女仔 ...
孖另一啤租過大間些少 villa 玩獨立泳池, 兩個麻甩一早預告咗會乜都唔著 free 吓, 兩件老虎到尾都膽粗粗裸埋泳, 唔使隔住泳衣透視, 不過係叔叔大嬸嚟唔好有任何幻想, 只係佢哋想揾機會試吓坦蕩蕩又可以些牙房租...  

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-18 06:40 發表 查看引用來源
星期六朝早原本同啊嫲出去飲個早茶,但係我同婆遲咗起身,於是三叔就同咗啊嫲出去攞定位先。我男人老狗笠件衫上身就出得門口,一早坐定定喺廳等佢。老婆又要沖涼,換衫,本來準備沖涼但係突然間又話想開定機衫洗住先,等飲完茶返 ...
真係又好多毛,又幾亂下,久不久真係要修剪一下。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-19 11:04 發表 查看引用來源

孖另一啤租過大間些少 villa 玩獨立泳池, 兩個麻甩一早預告咗會乜都唔著 free 吓, 兩件老虎到尾都膽粗粗裸埋泳, 唔使隔住泳衣透視, 不過係叔叔大嬸嚟唔好有任何幻想, 只係佢哋想揾機會試吓坦蕩蕩又可 ...
最緊要係志同道合,大家一齊 relax咁玩, 有冇著衫都唔係問題。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-18 06:40 發表 查看引用來源
星期六朝早原本同啊嫲出去飲個早茶,但係我同婆遲咗起身,於是三叔就同咗啊嫲出去攞定位先。我男人老狗笠件衫上身就出得門口,一早坐定定喺廳等佢。老婆又要沖涼,換衫,本來準備沖涼但係突然間又話想開定機衫洗住先,等飲完茶返 ...
正!會唔會修剪前後都影張特寫

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-4-19 11:18 發表 查看引用來源

最緊要係志同道合,大家一齊 relax咁玩, 有冇著衫都唔係問題。
可能係外地人關係, 老虎只可以接受呢一啤, 其他冇得傾, 不過有「觀眾」晌庶大家個 feel 會唔同.  

引用:
你老婆鐘意剃毛??

如果我冇老婆,又或者老婆個表姐唔係老婆個表姐,我一定會不惜一切食咗佢。

我喺上幾個post都提過,因為老婆宜家唔肯上佢舅父屋企,所以呢排上多咗佢表姐到。喺佢表姐到又大家煮下嘢食,一時又同佢個仔出下去。呢排相處多咗,好自然𥄫嘢嘅機會都多咗,同表姐仲更加close咗。雖然之前已經好熟落,但係始終我同佢都係因為佢哋啊嫲病咗之後先開始見得多,之前幾個月都未別會見到一次,所以佢對我頂盡都係friend咁。不過呢幾個星期一個禮拜至少見2-3次之後,佢已經當咗我係佢屋企人,佢對我同對佢三叔甚至乎佢舅父嗰啲完全係兩回事,由佢對我嘅態度又或者喺我面前嘅衣著就睇得出佢對我已經係零介心。

點解我無啦啦講咁多表姐嘅嘢?係因為正正就係呢幾覺星期同老婆表姐朝見口晚見面,𥄫嘢𥄫得多,已經搞到我個腦成日都諗住佢,掛住佢架啦,但係啱啱週末發生嘅嘢,簡直令到我對佢朝思暮想,好想好想食到佢。。。

週末同老婆,老婆表姐,佢老公同佢個仔去咗沙灘玩。表姐同佢老公朝早過咗嚟車埋我哋哋,表姐嗰日就咁著咗件黑色背心加條短裙仔。去到沙灘終於搵到個同其他人比較疏得遠啲嘅位,鋪好晒嘢之後表姐就咁喺咁多人面前除衫同裙,我即刻O咗嘴,後尾先發現原來佢同我老婆一樣都係預先著咗bikini喺底,一除就係。

表姐著咗套紅色2件頭,識咗表姐咁耐第一次見佢著bikini,對波係細早啲嘅,不過呢樣嘢一早已經知架啦 (你哋都見過啦 😂)
但係表姐對腳同身型比例都好均勻,其實都幾正。仲有就係平時見佢著裙多所以唔多覺,但係原來表姐個patpat幾好肉哋㗎喎,好彩我帶住副深夜嘅超,所以冇人會知,任望唔嬲,望住表姐副body自己都忍唔住搓下條J。

全程沙灘玩表姐老公都喺到,所以我唔敢影相,始終同佢老公唔熟,大家男人,我都硬係覺得佢會成日𥄫我老婆啦,難保佢都會同樣覺得我會𥄫佢老婆,如果我影佢老婆好容易會俾佢發現,所以我一路都唔敢影。

玩咗幾個鐘,因為我哋帶咗嘢食諗住之後行過啲搵張枱野餐,所以老婆表姐見越嚟越多人就叫佢老公去搵定張枱先。正常嚟講其實我係應該同埋佢老公去,搵定位set up好晒然後等兩個女人之後慢慢過去嘅。不過我同佢老公又唔熟,最緊要就係難得佢老公終於消失,我梗係死人都唔行開啦。

佢老公一離開,我就留低老婆自己睇書曬太陽,老婆表姐同佢個仔玩緊水我就行過去。我扮晒話好熱要濕下水就坐低咗喺表後面,表姐同佢個仔喺到玩梗沙,表姐背住我,成個籮柚對我住,等咗成日,終於有機會俾我偷影到表姐。。。

真係好L正,表姐個籮柚真係好好肉,好肉到連佢個仔都遮晒 😂
睇真啲連佢鮑魚邊都好似見到少少,望住表姐喺我面前疙起個籮柚,幻想後入佢。。推到佢啪啪聲。。

𥄫咗陣表姐擰轉頭見到我坐咗喺佢後面,唔知係咪女人自我保護嘅天性,佢個樣又冇乜嘢但係佢又即刻起返身,打側身咁跪喺到同我講嘢,但係我留意到佢隻手伸咗去後面摸下佢籮柚同鮑魚嗰啲位,如果我冇估錯佢應該係check緊自己有冇走光。。。之後見佢拉咗下條泳褲然後佢就坐返低喺啲沙到。

佢個仔就行開咗好開心咁玩水,我同表姐一路傾下計一路睇住佢個仔玩水,佢個仔玩玩下又走埋表姐到攬下佢,表走又攬下佢,"jit"下佢,潑下佢水咁,攬完"jit"完佢個仔又行返開。唔知係埋同個仔玩完太大動作,壓見到表姐胸前有啲料到,於是我起身行埋啲裝下。果然,表姐露lin。。好彩佢個仔又媽咪媽咪咁叫佢問佢嘢,佢掛住同個仔講嘢我又有機會極速影佢。。。

之後佢個仔叫肚餓,咁就終結咗我繼續𥄫嘢嘅機會,咁返去執嘢。老婆同佢表姐就帶埋個仔去廁所換衫。佢哋換完衫出嚟表姐同樣都係著返原本件黑色背心同短裙,之後就過去搵佢老公同食嘢。

表姐老公竟然可以搵到張長枱,兩個女人開心到死又讚佢老公做到嘢。我同老婆坐一邊,表姐家就坐對面,表姐老公俾表姐坐先,大家知唔知坐呢啲長枱有一個唔好處下咩?
同平時我哋坐啲卡位嘅原理一樣,就係坐入去,又或者想起身返出去嗰陣會好唔方便。我哋嗰張仲要咁長,兩邊凳嘅盡頭仲要有條木連住張枱頂住,所以你哋諗下對於一個著住短裙嘅女仔嚟講,會有啲咩嘅不便?😁😁

當表姐老公俾表姐坐先嘅時候,表姐首先要遞高一隻腳誇過條木,然後再一下一下咁彈入去。表姐第一嘢遞高隻腳嗰陣有用手㩒住條裙,但係佢坐低咗彈入去中間嗰陣其中擘大腳一嘢佢隻手㩒唔實條裙隻手隻晒,有半秒時間俾我見到佢裙底。。半秒時間真係睇得唔清楚,好似見到毛,不過真係唔肯定,雖然好想知道但係嗰陣都冇計所以冇理到開餐食嘢先。

一路食嘢,飲啤酒,吹水,表姐坐耐咗,幾杯落肚,吹水自然介心都減低咗,食完嘢表姐老公同咗佢個仔行開咗去咗玩,我哋繼續吹水,表姐都已經冇再成日用手㩒實條裙。

之後有一嘢表姐擰轉身搵個仔,擘大咗對腳,我真心呆咗,我8成肯定表姐真係冇著底褲。但係點解唔著底??我望下老婆,老婆又望下我,既然老婆好似都見到佢亦都知我見到,我決定whatsapp老婆問佢。

老婆話佢哋頭先喺沙灘換衫嗰陣佢表姐先發覺原來冇帶底褲嚟換,佢本來話繼續著返條泳褲,但係佢條泳褲仲好濕。老婆就叫佢唔好著算,反正得佢老公同我喺到。本來表姐堅持話想著返條泳褲,但係佢條泳褲仲好濕同埋有好多沙。佢fing極啲沙都黐住,表姐叫老婆幫佢用水沖走啲沙,但係佢著返之後就覺得好濕up住好唔舒服,最後都係除返。

老婆有叫我唔好再𥄫佢表姐,因為嗰個係佢表姐,同埋人哋老公喺到。不過我梗係左耳入右耳出啦,之後一路我都係𥄫住,帶住副超,洗啦驚咩。

不過凈落嚟嘅時間我不停搵唔同嘅機會同角度𥄫嘢,嗰日我已經清楚睇晒表姐個西。大家應該記得佢喺我哋到住嗰排雖然我夜晚有偷偷哋摸過佢同偷影過佢,但係我襯佢瞓覺嗰陣拗住底咁偷影佢,加上佢著住底褲,睇到嘅唔多,今次冇底褲成個西睇晒。

當一個女人有個仔要照顧嘅時候,就係我呢啲麻甩佬嘅天堂。因為佢哋好多時都掛住湊仔好容易會分心,分心嘅話佢嘅警覺性就會減低,再加上老婆表姐不嬲都係過度緊張自己個仔嘅女人,佢個仔去到邊佢都成日會四圍望,跑兩跑出身汗又要過去幫佢抹汗驚佢攝親,玩得耐又要跑過去逼個仔飲水嘅啊媽,就更加令到自己喺張長凳到郁嚟郁去。。走晒光都唔知。

呢啲相係我嗰半日搵命博先偷影到嘅相,凈係影到咁多因為老婆同佢表姐個老公都喺到所以真係好難先影到。不過好嘢唔洗多,一兩張已經夠晒。

就係今次之後,我成日心思思掛住佢,已經J咗佢好多鑊,好想插佢。。。

附件

本帖最近評分記錄

正到核爆!
游完水即刻有海鮮食

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆