上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-3 10:27 發表 查看引用來源

師兄你淨係留意嗰度, 先天性鹹濕..
天下間那有男人不咸濕? 只係咸濕到邊個程度,如果話自己唔咸濕嗰個男人真係有問題。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-4 08:12 發表 查看引用來源

天下間那有男人不咸濕? 只係咸濕到邊個程度,如果話自己唔咸濕嗰個男人真係有問題。
只係見過啲病友, 身體做過手術切割, 個胸/蛋蛋少咁忽, 所以會留意多咗呢方面, 有時會見到啲阿嫂有割盲腸傷口, 講嘢就避忌吓免得 hurt 到人.

我ex有調皮嘅自拍,當然唔多唔少都總會有啲大膽啲嘅 😝

附件

剃毛都剃得幾乾淨
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-4 15:05 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-4 15:05 發表 查看引用來源
一個字....正....

引用:
留意到吊帶褲白色地帶🤔佢應該最喜歡著BiKiNi的😂🤗😅……睇到想🤤🤤

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-4 10:08 發表 查看引用來源

只係見過啲病友, 身體做過手術切割, 個胸/蛋蛋少咁忽, 所以會留意多咗呢方面, 有時會見到啲阿嫂有割盲腸傷口, 講嘢就避忌吓免得 hurt 到人.
呢個當然啦,崩口人忌崩口碗。

引用:
下面小三角位真係好白淨。

好似舊時啲戲院劇照, 原圖係乜都冇著, 加工用黑油將條褲仔劃上去咁....  

唔係卦😒🤭唔似😂……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆