上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-4 17:37 發表 查看引用來源

留意到吊帶褲白色地帶🤔佢應該最喜歡著BiKiNi的😂🤗😅……睇到想🤤🤤
佢夏天嗰陣係鍾意去沙灘,唔游水都鍾意帶本書去曬吓太陽,成日都同我講話曬到有tan line 😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-4 22:50 發表 查看引用來源

佢夏天嗰陣係鍾意去沙灘,唔游水都鍾意帶本書去曬吓太陽,成日都同我講話曬到有tan line 😂
我最喜歡女人曬成咁樣🤩🤩🤭🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-5 06:41 發表 查看引用來源
可惜我老婆唔鍾意曬太陽,除非係泰國

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-5-5 06:48 發表 查看引用來源

莫非泰國啲太陽晒曬得靚啲

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-5-5 06:48 發表 查看引用來源

我ex係沙灘都啱,佢除咗喺加拿大同美國成日曬之外,佢去親歐洲,加勒比海嗰啲地方旅行都一定會見到佢IG post沙灘相

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-5 06:41 發表 查看引用來源
我反而喜歡女人白淨d

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-5 08:09 發表 查看引用來源

我ex係沙灘都啱,佢除咗喺加拿大同美國成日曬之外,佢去親歐洲,加勒比海嗰啲地方旅行都一定會見到佢IG post沙灘相
外國…會唔會有…😅咁嘅姿勢?
https://hot-emma-blog.tumblr.com/post/650307170495250432

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-5 13:06 發表 查看引用來源

外國…會唔會有…😅咁嘅姿勢?
晌天體村見過呢啲「漢堡飽」...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-5 14:28 發表 查看引用來源

晌天體村見過呢啲「漢堡飽」...
推崇自然風的人。🤭

老婆尋日5點幾同佢個2個男同事見完個客之後仲要繼續開會趕埋尾。佢話佢見客嗰到近佢其中一個同事屋企多過近公司,所以佢哋決定貪方便就唔返公司,索性上佢同事屋企就算。

2個男同事,老婆同我講佢到咗,老婆上第二個男人屋企喎,咁我就梗係要問佢著乜先啦。

老婆send完張相俾我之後就同我講話佢想快啲傾完快啲走所以唔得閒理我

老婆嗰晚傾咗大概個零兩個鐘到,其間耐唔耐都有同佢message,不過臨尾佢哋傾完走得嗰陣,老婆一嘢send咗幾張相過嚟。。

原來老婆就算忙緊都冇唔記得滿足我,老婆話佢成晚都係坐sofa冇郁過,而佢2個男同事一時就行嚟行去,一時就坐喺地下對住老婆。所以佢影咗幾張佢喺佢2個男同事面前坐喺sofa時候嘅畫面俾我睇。。
老婆仲話有段時間佢傾到好攰,直頭打橫坐咗喺sofa到,老婆話雖然佢打橫瞓喺到嗰陣佢對腳對住嗰個方向冇人,但係佢其中一個同事行開行埋嗰陣一定睇到晒。。

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆