上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-6 16:22 發表 查看引用來源
老婆尋日5點幾同佢個2個男同事見完個客之後仲要繼續開會趕埋尾。佢話佢見客嗰到近佢其中一個同事屋企多過近公司,所以佢哋決定貪方便就唔返公司,索性上佢同事屋企就算。

2個男同事,老婆同我講佢到咗,老婆上第二個男人屋 ...
冇乜嘢吖!😲佢D同事幾大先?🤔……裙下透透地。

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-6 16:32 發表 查看引用來源

冇乜嘢吖!😲佢D同事幾大先?🤔……裙下透透地。
2個都4X幾啦,係冇乜嘢嘅,老婆主要係show下條長腿同露吓底啫 😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-6 16:37 發表 查看引用來源

2個都4X幾啦,係冇乜嘢嘅,老婆主要係show下條長腿同露吓底啫
有紋底底…係亮點👍🏻😂😂……如果豹纹仲正😂……不經意的走光🤭最Sexy!

大家好似已經對我老婆對腳冇乜反應咁,唔通各位宜家凈喺想睇我個ex?

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-7 09:20 發表 查看引用來源
大家好似已經對我老婆對腳冇乜反應咁,唔通各位宜家凈喺想睇我個ex?

真係十足題目咁...naughty  

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-7 09:20 發表 查看引用來源
係喎……👍🏻😛🤩但係🧐只得一邊嘅?……有冇多D😅😅🤭

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-7 09:26 發表 查看引用來源

https://img.188channel.com/attachments/day_210507/20210507_cf12d903115e58d6303dZvF5OLxpPBVo.jpeg

真係十足題目咁...naughty  
好似運動員身材好健康👍👍

引用:
應該仲有更正的🤭🤭

其實有興趣睇三叔點抽阿嫂水

引用:
要畀 D 支持
🤩🤩👍👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆