上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

師兄個ex都好正,但都係覺得亞嫂正好多。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-7 09:20 發表 查看引用來源
大家好似已經對我老婆對腳冇乜反應咁,唔通各位宜家凈喺想睇我個ex?
師兄個ex都好正,但都係覺得亞嫂正好多。

回覆 756# 最錫我老婆 的帖子

中意你老婆對奶多啲🤤🤣

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-7 09:20 發表 查看引用來源
大家好似已經對我老婆對腳冇乜反應咁,唔通各位宜家凈喺想睇我個ex?
幾正,我相信不只影一張咁少

引用:
巧open

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-7 09:57 發表 查看引用來源
好似運動員身材好健康👍👍
識得個大嫂係運動型, 年紀大但 fit 到爆, 只係 fit 到好 slim , 得個 ipad 胸..

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-7 17:13 發表 查看引用來源

識得個大嫂係運動型, 年紀大但 fit 到爆, 只係 fit 到好 slim , 得個 ipad 胸..
你都話冇胸🧐仲掛住佢…莫非你同佢有一手🤭.

巧令,運動員身材。謝師兄分享。

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-7 17:36 發表 查看引用來源

你都話冇胸🧐仲掛住佢…莫非你同佢有一手🤭.
冇...冇...半手都冇呢, 細胸有細胸嘅正, 我鄉下佬少見其他女人個真波地..

老實講啦,阿嫂個胸靚好多,乳暈乳頭都靚啲!
引用:

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-7 17:13 發表 查看引用來源

運動型同玩瑜珈嘅女性,通常都係微波仙子。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆