上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

引用:
原帖由 我是康熙 於 2021-5-12 02:45 發表 查看引用來源

好正!!🤤🤤都幻想到佢係屋企著住件小背心咪飛晒釘?!!🤤🤤有無多啲相?🤤🤤
我老婆成日喺屋企都飛釘㗎啦,多到我同佢三叔都已經見慣晒,我宜家連影都費事影 😂

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-12 04:01 發表 查看引用來源

我老婆成日喺屋企都飛釘㗎啦,多到我同佢三叔都已經見慣晒,我宜家連影都費事影 😂
好大粒提子🥰🥰

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-9 06:48 發表 查看引用來源
尋日老婆三叔帶咗老婆個啊嫲出去,難得我哋兩公婆終於可以喺屋企過吓2人世界,當然唔會放過呢個機會喺屋企親密吓。

老婆啊嫲同三叔喺我哋到都住咗差不多年幾兩年啦,以前性起鍾意幾時屌就幾時屌,睇睇吓電視,上上吓網想嚟就 ...
🤩最好睇就係🤤🤤翹高個籮柚果幾張,戰鬥格👍🏻👍🏻👍🏻😛突然一野狠狠的插入(或每一野插盡)😅肯定叫聲不絕…爽到爆!

支持,支持師兄,仲成日有分享
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-12 04:01 發表 查看引用來源

無論如何,我哋都要多啲發聲,師兄多啲發帖,唔係好快就會變死谷!加油💪

引用:
原帖由 taifai88 於 2021-5-12 08:14 發表 查看引用來源
支持,支持師兄,仲成日有分享
無論如何,我哋都要多啲發聲,師兄多啲發帖,唔係好快就會變死谷!加油💪
同意....如果唔系我哋就無得在這吹水了

引用:

阿嫂身型真係殺死人,加埋飛釘 look, 令到我有好多遐想。

引用:

好想 倒D  BB油 落去

引用:

一般C9 在家都將啲釘飛嚟飛去, 身型好嘅當然好看, 冇保養嘅就....

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-12 09:39 發表 查看引用來源

一般C9 在家都將啲釘飛嚟飛去, 身型好嘅當然好看, 冇保養嘅就....
我暫時仲未有機會見過呢啲冇保養嘅師奶飛釘,好彩 😂

引用:

經常處於一級戒備狀態

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆