上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-12 09:39 發表 查看引用來源

一般C9 在家都將啲釘飛嚟飛去, 身型好嘅當然好看, 冇保養嘅就....
算啦,鬼叫佢係你隻老虎咩,有飛釘你睇好過乜嘢都冇得睇。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-12 10:55 發表 查看引用來源

我暫時仲未有機會見過呢啲冇保養嘅師奶飛釘,好彩 😂
呢樣嘢唔知好彩定唔好彩,經常喺街見到啲50+/60+ C9或者可以叫做阿婆,成日唔戴 bra 淨係著件 T shirt ,對奶拋下拋下左搖右擺 Lin 頭又大,有時真係唔知睇佢定唔睇佢好。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-12 16:30 發表 查看引用來源

呢樣嘢唔知好彩定唔好彩,經常喺街見到啲50+/60+ C9或者可以叫做阿婆,成日唔戴 bra 淨係著件 T shirt ,對奶拋下拋下左搖右擺 Lin 頭又大,有時真係唔知睇佢定唔睇佢好。 ...
梗係唔睇啦,雖然都係波,但係都要有standard㗎嘛 😝

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-12 22:41 發表 查看引用來源

太大就墮lin…Cup手夠咯!😅😅😂

回覆 5344# 月影偷情 的帖子

我住嗰度都成日有個鬼妹成日唔戴bra, 仲見過著白色tee....😍

引用:
原帖由 wetpete 於 2021-5-13 10:16 發表 查看引用來源
我住嗰度都成日有個鬼妹成日唔戴bra, 仲見過著白色tee....😍
波靚就話😍 索!……唔靚Fing下Fing下😰你都唔想睇啦😑😖

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-13 10:47 發表 查看引用來源

波靚就話😍 索!……唔靚Fing下Fing下😰你都唔想睇啦😑😖
都話鬼”妹”咁就梗係後生,我諗佢18-20左右

引用:
原帖由 wetpete 於 2021-5-13 11:16 發表 查看引用來源

都話鬼”妹”咁就梗係後生,我諗佢18-20左右
有冇相先😍😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-12 22:41 發表 查看引用來源

波都要有「是釘凸」㗎嘛.  

引用:
原帖由 wetpete 於 2021-5-13 10:16 發表 查看引用來源
西妹唔戴bra, 晌中環一帶上班區間唔屎都有件揈住行你睇, 有次搭車途經該區附近, 就俾對嘢揈揈吓影響視線..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆