上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-12 16:25 發表 查看引用來源

算啦,鬼叫佢係你隻老虎咩,有飛釘你睇好過乜嘢都冇得睇。
冇講過係我老虎嚟, 雖然過哂保養期..

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-12 04:01 發表 查看引用來源

我老婆成日喺屋企都飛釘㗎啦,多到我同佢三叔都已經見慣晒,我宜家連影都費事影 😂
你老婆真是好fit
話時話,會不會生bb

再嚟放閃幾張ex嘅相,呢set魚網我當年𠱁到口水都乾埋佢先肯買嚟著俾我睇㗎 😝

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-14 10:02 發表 查看引用來源
再嚟放閃幾張ex嘅相,呢set魚網我當年𠱁到口水都乾埋佢先肯買嚟著俾我睇㗎 😝
老婆同EX 都一樣咁正

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-14 10:02 發表 查看引用來源
EX 好似超級戰鬥格, EX每次要幾多Q先飽

引用:
🥳👏👏👍🏻最欣賞胸前兩粒凸晒出來😂😂😛🤤

引用:
亞嫂同ex都有個共通點,就是喜歡剃毛

點都係亞嫂副波地靚啲

引用:
戴埋立體眼鏡睇就 fit 哂嘞.....wooo....

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-13 15:16 發表 查看引用來源

冇講過係我老虎嚟, 雖然過哂保養期..
講笑啫 ,話時話女人年紀大咗,唔多唔少都會墮隨地, 對波愈大愈墮得緊要, 波仔細細都會襟睇啲。
早幾日見到老婆換衫,感覺上佢對波好似扁扁地有少少墮,衝口而出問咗老婆一句,點解你對波好似扁咗?冇以前咁挺 ?佢就回我一句,年紀大咗梗係有少少墮lin啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆