上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-14 10:02 發表 查看引用來源
再嚟放閃幾張ex嘅相,呢set魚網我當年𠱁到口水都乾埋佢先肯買嚟著俾我睇㗎 😝
阿嫂呢幾張相真係殺死人, 望耐咗流曬鼻血。

正!粒提子又圓又凸,仲可以隔住個網食,識玩識食!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-14 10:02 發表 查看引用來源
再嚟放閃幾張ex嘅相,呢set魚網我當年𠱁到口水都乾埋佢先肯買嚟著俾我睇㗎 😝
其實情趣衫都係好多人嘅至愛😛…由其豹紋/透視😋😝

thanks for your sharing!!!

老婆其中一個表妹原本上年6月擺酒結婚,但因為疫情關係結唔成,delay到上年11月,當然又係冇得結。佢哋Delay到宜家已經唔想一拖再拖,最後決定今年6月簽紙細細哋結咗佢就算。

因為限制嘅關係,佢哋決定限制人數內嘅人裡面全部唔請朋友,凈係請親人。我老婆同老婆個表姐同個表妹感情最好所以個新娘搵咗佢兩個做象徵式嘅姊妹,原本姊妹裙係對新人出錢提供嘅,不過宜家個婚禮咁細,加上對新人已經蝕咗好多錢,所以老婆同佢表姐就話佢哋自己去買姊妹裙,唔洗佢哋出錢。

Anyways,咁星期五晚老婆同佢表姐就約咗一齊出嚟試裙,因為我本身已經同老婆一齊,間鋪又係我個朋友開,我上埋去打個招呼可能我個friend仲會計得佢哋平啲,所以表姐都唔mind我一齊去埋同佢哋試。

我同老婆准時去到已經見到佢表姐喺樓下等緊,差唔多成個月冇見表姐佢轉咗髮型,頭髮長咗同埋整咗輕微嘅曲髮所以睇落女人味重咗同埋比起之前仲靚咗。

相信大家都知,呢啲行比較high end少少路線嘅鋪頭試裙係按appointment嚟做試身,宜家疫情就更加係啦,所以當時成間鋪都係凈係得我哋三個同我個老闆娘friend喺到。

一開波揀裙,試裙,到決定邊條,再final fitting,差唔多成個鐘老婆同佢表姐先揀咗3條啱心水嘅出嚟,其中一條表姐好like,但係要等老婆再試多次睇下大家係唔係都著得好睇。咁表姐著咗上身,到老婆試嗰陣佢坐低咗喺sofa到睇老婆試同俾意見,而我就坐咗喺我成晚坐住嗰張登仔上面冇郁過。

好奇怪,我成晚都冇乜點留意老婆,我全晚嘅焦點竟然係落咗喺老婆個表姐到。。每次表姐出出入入試裙我都成日忍唔住喺塊布啲窿窿罅罅到裝下裝下,想睇表姐,每次佢著咗條裙出嚟我都會由頭掃到佢落腳趾希望會睇到佢走光。。可能當時冇第二個男人喺到唔會有得露我老婆啦,老婆日日喺屋企都有得睇,要睇就梗係睇第二個女人嘅關係啦,所以我成晚都凈係留意住老婆個表姐。

表姐坐咗喺我對面嗰刻,著住咗條粉紫色嘅長裙,係一條極度低胸嘅長裙。就咁望埋去已經好似好容易就會見到粒lin咁滯。我忍唔住起身扮8下老婆試成點,其實係想起身換個角度睇真啲表姐,之後襯佢唔覺。。。

真係好L正,表姐右邊粒lin已經隱約睇到,我唔想太明顯所以就嗱嗱聲坐返低。隔冇耐我就留意到表姐將自己部電話放咗喺張sofa上面,之後仲喺到碌電話睇返之前試其他裙嗰啲相。。我留意到佢呢個姿勢加埋呢個動作,另到佢膊頭嗰條帶移咗位,更加大大增加咗佢走光嘅風險。嗰個moment我已經知道表姐隨時都會露點,我就攞起部電話。。。

因為我好驚表姐會見到,所以我唔敢做得太明顯,所以我係開住個相機app,對住表姐,然後冇望住咁將部電話左右咁掃,一邊掃一邊狂㩒個影相制。所以以下嘅相一定會有啲朦,呢兩張係唯一影到最成功同最清嘅兩張。。。

表姐發現自己露點嗰一刻,即時拉返個膊。。。

大概再40分鐘過後,佢哋終於決定咗揀呢條裙,表姐坐埋一邊等我老婆度身嗰陣,我又再離遠影多張。。。

唉。。我真係越嚟越對我老婆個表姐念念不忘。。🥺

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-16 07:37 發表 查看引用來源
老婆其中一個表妹原本上年6月擺酒結婚,但因為疫情關係結唔成,delay到上年11月,當然又係冇得結。佢哋Delay到宜家已經唔想一拖再拖,最後決定今年6月簽紙細細哋結咗佢就算。

因為限制嘅關係,佢哋決定限制人數內嘅人裡面全部 ...
一清早打開個電話上一來見到以上情境,真係身心開朗🥰🥰🥰🥰我都貼翻張先

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-12 04:01 發表 查看引用來源

我老婆成日喺屋企都飛釘㗎啦,多到我同佢三叔都已經見慣晒,我宜家連影都費事影 😂
嘩!!!!唔係架🤤都非常正呀!好喜歡😍🤤🤤🤤!!多多都想睇🤤我又要J啦🤤🤤🤤

回覆 771# 最錫我老婆 的帖子

痴線🤤太正了!!好羨慕成日見到好野🤤🤤🤤大奶頭正呀!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-16 07:37 發表 查看引用來源

嘩嘩🤤🤤師兄影相技巧一流👍🏻👏👏👏睇到🤤🤤流晒出嚟!🤩🤩

引用:

阿嫂表姐真係好正, 一早起身見到呢幾張相即刻扯曬旗。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆