上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-16 08:15 發表 查看引用來源
一清早打開個電話上一來見到以上情境,真係身心開朗🥰🥰🥰🥰我都貼翻張先
係咪阿嫂?今朝早影?

6月結婚哥日仲有機會看阿嫂/表姐走光

引用:
原帖由 我是康熙 於 2021-5-16 08:25 發表 查看引用來源
痴線🤤太正了!!好羨慕成日見到好野🤤🤤🤤大奶頭正呀!
真係正,我嗰晚吊完老婆都仲諗住佢表姐嚟瞓

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-16 09:21 發表 查看引用來源

真係正,我嗰晚吊完老婆都仲諗住佢表姐嚟瞓
嗰晚你應該一路屌緊老婆,一路幻想嗰個係佢表姐,咁就更加 perfect 。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-16 09:09 發表 查看引用來源

阿嫂表姐真係好正, 一早起身見到呢幾張相即刻扯曬旗。
我當時現場扯得仲勁呀陰公。。不過現場睇到又好震撼 😝

引用:
原帖由 guava 於 2021-5-16 09:16 發表 查看引用來源
6月結婚哥日仲有機會看阿嫂/表姐走光
嗰條裙好大機會再見到走光,不過到時佢哋會戴咗nu bra,有nu bra就好難會見到lin

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-16 09:28 發表 查看引用來源

嗰晚你應該一路屌緊老婆,一路幻想嗰個係佢表姐,咁就更加 perfect 。
我話冇諗起佢你都唔信啦 😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-16 07:37 發表 查看引用來源
老婆其中一個表妹原本上年6月擺酒結婚,但因為疫情關係結唔成,delay到上年11月,當然又係冇得結。佢哋Delay到宜家已經唔想一拖再拖,最後決定今年6月簽紙細細哋結咗佢就算。

因為限制嘅關係,佢哋決定限制人數內嘅人裡面全部 ...
咁亞嫂當晚應該都有相似情況

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-16 09:32 發表 查看引用來源

我當時現場扯得仲勁呀陰公。。不過現場睇到又好震撼 😝
點解唔影下阿嫂嗰套晚裝?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-16 09:33 發表 查看引用來源

嗰條裙好大機會再見到走光,不過到時佢哋會戴咗nu bra,有nu bra就好難會見到lin
我估計嗰晚應該唔會戴 nu bra 或者黐乳貼, 應該好似嗰日試衫咁豪放得嚟又大方,大方得嚟又高貴。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆