上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-23 13:21 發表 查看引用來源

星期五晚喺舅父屋企嗰條明顯係粉紅色tback,星期六圍村嗰條其實係白色普通底褲款式,可能白色太透,陽光下面透落皮膚之後影出嚟就冇咁白睇落似粉粉哋,不過冇陽光嘅時候冇咁透嗰陣就清楚睇得出係白色。
返屋企嗰程車我都偷 ...
啲閪毛走晒出來,好誘惑呀🥰🥰🥰

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-23 13:45 發表 查看引用來源

影得咁Close 😳比夠😁你任影?
車廂入面有幾大啫,襯佢同緊佢啊嫲講嘢冇望住嗰陣就咁影佢下半身,影完cut走其他位,張相自然就好似zoom in咗,睇落好似好近咁㗎啦。我影慣影熟,呢啲相一take就掂啦 😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-23 15:22 發表 查看引用來源

車廂入面有幾大啫,襯佢同緊佢啊嫲講嘢冇望住嗰陣就咁影佢下半身,影完cut走其他位,張相自然就好似zoom in咗,睇落好似好近咁㗎啦。我影慣影熟,呢啲相一take就掂啦 😂 ...
果然是快手快腳👍👍👍💪

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-23 16:15 發表 查看引用來源
果然是快手快腳👍👍👍💪
當你個膽大咗,影慣咗之後其實你攞住部電話喺手,開住個相機app,向住想影嗰個target其實已經大概知道咩位可以㩒制啦。扮下嘢擰轉個身睇下後面,隻手揸住部電話打斜好隨意咁對住個target,連眼都唔洗望已經㩒咗制影咗,人哋就咁睇鬼知你影佢相咩 hehe 😜

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-23 16:36 發表 查看引用來源

當你個膽大咗,影慣咗之後其實你攞住部電話喺手,開住個相機app,向住想影嗰個target其實已經大概知道咩位可以㩒制啦。扮下嘢擰轉個身睇下後面,隻手揸住部電話打斜好隨意咁對住個target,連眼都唔洗望已經㩒咗制影咗,人哋就咁 ...
果然系老手兼高手😅😅👍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-23 16:36 發表 查看引用來源

當你個膽大咗,影慣咗之後其實你攞住部電話喺手,開住個相機app,向住想影嗰個target其實已經大概知道咩位可以㩒制啦。扮下嘢擰轉個身睇下後面,隻手揸住部電話打斜好隨意咁對住個target,連眼都唔洗望已經㩒咗制影咗,人哋就咁 ...
真係要向師兄學習一下揸機影相技巧。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-23 22:58 發表 查看引用來源

真係要向師兄學習一下揸機影相技巧。
咁又唔好咁講,又唔係啲咩值得驕傲嘅嘢,純粹想解釋吓啲相點影出嚟啫

近排收到好多師兄問我幾時再影老婆嘅私照或者全裸相俾大家睇,其實我想講嘅係唔係我唔想影,係老婆唔俾我影。

睇返我早期嘅posts,耐唔耐我都會post老婆嘅私照第幾擊第幾擊咁,但係我唔知大家近排有冇發覺,我已經好耐都冇再post過老婆嘅私照或者全裸嘅相。唔好講話私照,連老婆對波嘅相我都好耐冇出過。

其實我都唔怕同大家講,啲相唔係我唔想影,而係我冇得影。原因係因為老婆個body發生咗啲變化,老婆自從疫情之後成日喺屋企唔係飲就食嘅關係,個body比起之前肥咗,老婆因為自己知道自己肥咗好多,所以每次我想影佢相佢都好堅決咁拒絕我。

大家可能都察覺我宜家少咗好多影老婆對波嘅相,其實係因為老婆連以前成日都會著嗰啲窄身低胸衫都唔敢再著,連著短裙都唔敢,著親裙都係著啲長度比較長嘅裙,就算著短裙佢都一定要著絲襪因為絲襪會顯得對腳冇咁瘦。

老婆對自己身體嘅自信心已經近乎係零,所以好多以前影到嘅相老婆宜家已經好抗拒,甚至乎去到反感幾地步。我自己覺得佢冇錯,係肥咗,但係都仲係索太一名,肥咗反而佢對波仲大咗。不過女人對呢啲嘢嘅敏感程度,我哋男人又點會明吖。。

作等老公嘅我唯有嘗試尊重佢囉,我都唔想激嬲佢,所以如果我想影嘅話,唯有自己搵機會偷影囉。。。

尋晚老婆沖涼,我入房攞嘢,發覺老婆對門刪唔埋,我等咗好耐嘅機會終於嚟到啦。。。
終於都俾我搵到機會影到老婆最近期嘅全身相放上嚟,大家又覺得我老婆係咪真係肥咗好多呢??

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-24 08:53 發表 查看引用來源
近排收到好多師兄問我幾時再影老婆嘅私照或者全裸相俾大家睇,其實我想講嘅係唔係我唔想影,係老婆唔俾我影。

睇返我早期嘅posts,耐唔耐我都會post老婆嘅私照第幾擊第幾擊咁,但係我唔知大家近排有冇發覺,我已經好耐都冇再p ...
一啲都唔覺得肥,起碼條腰都好瘦呀 ,整體嚟講好過我老婆好多。
見到呢個情景我真係有啲衝動,想衝入去同佢一齊鴛鴦浴。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-24 09:05 發表 查看引用來源

一啲都唔覺得肥,起碼條腰都好瘦呀 ,整體嚟講好過我老婆好多。
我都覺得佢仲係正嘅,但係佢唔係咁諗。佢最明顯嗰啲位係佢手臂,大脾肚,同對波,呢啲全部都係佢最介意所以佢宜家著嘅衫大部份都係用嚟掩飾呢啲部位嘅衫。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆