上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-24 09:05 發表 查看引用來源

一啲都唔覺得肥,起碼條腰都好瘦呀 ,整體嚟講好過我老婆好多。
見到呢個情景我真係有啲衝動,想衝入去同佢一齊鴛鴦浴。
一啲都唔肥,靚絕🥰🥰

樓主夫人索不特止, 能夠有咁寛敞嘅淋浴間, 富貴人家也...

左邊有個冇著衫嘅人影好詭異....   

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-24 09:09 發表 查看引用來源

我都覺得佢仲係正嘅,但係佢唔係咁諗。佢最明顯嗰啲位係佢手臂,大脾肚,同對波,呢啲全部都係佢最介意所以佢宜家著嘅衫大部份都係用嚟掩飾呢啲部位嘅衫。 ...
👏👏👏👏美身锻🎉🤩🤩我都好想入去冲埋一份😍😍😏👍🏻

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-24 10:42 發表 查看引用來源
樓主夫人索不特止, 能夠有咁寛敞嘅淋浴間, 富貴人家也...
講呢啲

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-24 10:45 發表 查看引用來源
https://img.188channel.com/attachments/day_210524/20210524_509853edff342066bc4cffFb9z6xsHUB.jpeg

左邊有個冇著衫嘅人影好詭異....   
係喎 唔覺意影埋自己 😂 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-24 10:55 發表 查看引用來源

👏👏👏👏美身锻🎉🤩🤩我都好想入去冲埋一份😍😍😏👍🏻
話時話 我都好耐冇同過老婆一齊沖涼 得閒沖吓先 😝

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-24 11:01 發表 查看引用來源

係喎 唔覺意影埋自己 😂 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
師兄好似踎住晌隔離個馬桶屙緊屎咁...哈哈...!!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-24 11:02 發表 查看引用來源

日日對住亞嫂呢副波地三叔點頂呀!好心比機會三叔啦!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-24 11:02 發表 查看引用來源

梗係要……出面加個鏡…睇住嚟執🤭🤭😂😂😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆