上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-7-16 11:48 發表 查看引用來源

能夠令到大家有好似當事人嘅感覺就係我最想做到嘅效果,多謝師兄支持!
咁耐冇上來
你最近有冇被上司老點

師兄,我想睇原圖🙏🙏

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-7-16 11:48 發表 查看引用來源

能夠令到大家有好似當事人嘅感覺就係我最想做到嘅效果,多謝師兄支持!
咁耐不見你,你不會出事嗎?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-7-8 15:14 發表 查看引用來源
啱啱個星期六喺屋企hea咗全日,老婆上身著住件黑色tee下身短褲,普通屋企衣著look冇乜特別。

老婆成個下晝都攤喺sofa到睇電視,咁我就喺房打機,打咗幾粒鐘之後出廳見老婆仲係打橫咁攤咗喺sofa,佢三叔就坐咗喺老婆對腳隔離。 ...
好刺激下

引用:
原帖由 okvisa 於 2021-7-24 15:03 發表 查看引用來源

咁耐不見你,你不會出事嗎?
可能搭飛機移咗民.  

前排忙到甩碌,忙完之後又覺得呢個場冷清清咁,久而久之就冇乜衝動上嚟出post。不過今日無聊上到嚟見到原本好多師兄pm我問我同老婆嘅近況。咁就襯宜家得閒出少少嘢啦。

上個weekend同我啊哥同佢老婆staycation,朝早同啊哥落去游咗個早水返上房之後佢老婆(啫係我個大波啊嫂)啱啱起身,俾我見到佢走光露lin,第一次親眼見到佢粒lin,真係眼都凸埋,不過下次多啲時間先出嗰日嘅相。

尋晚同啊哥同啊嫂食飯,偷影咗啊嫂幾張相,俾大家睇住佢對美腿頂住癮先 😝

附件

回覆 5836# 最錫我老婆 的帖子

師兄⋯⋯大嫂條腿有排玩⋯重差少少可以影埋佢露底添喎😍

樓主會唔會同佢地一齊去游水偷影佢啲泳衣照?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-7-31 13:40 發表 查看引用來源
前排忙到甩碌,忙完之後又覺得呢個場冷清清咁,久而久之就冇乜衝動上嚟出post。不過今日無聊上到嚟見到原本好多師兄pm我問我同老婆嘅近況。咁就襯宜家得閒出少少嘢啦。

上個weekend同我啊哥同佢老婆staycation,朝早同啊 ...
👍🏻美腿都好👏👏😅🤭止住痕😏先🤣🤣

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-7-31 13:40 發表 查看引用來源

上個weekend同我啊哥同佢老婆staycation,朝早同啊 ...
支持樓主出更多大嫂靚相😍😍😍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆