上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

我記得大嫂,簡直魔鬼身材,近排仲好似收咗d身

支持樓主再出多少大嫂性感靚相

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-7-31 13:40 發表 查看引用來源
前排忙到甩碌,忙完之後又覺得呢個場冷清清咁,久而久之就冇乜衝動上嚟出post。不過今日無聊上到嚟見到原本好多師兄pm我問我同老婆嘅近況。咁就襯宜家得閒出少少嘢啦。

上個weekend同我啊哥同佢老婆staycation,朝早同啊 ...
又有新野,支持先

waiting your new post!!!!

好開心又見到師兄出post

樓主老婆真係好得呀

等師兄更新等到頸都長埋

之前同我老婆,我啊哥同嫂staycation,book咗2間房一人一間。第2日朝早兩個女人都仲瞓緊覺,我同我啊哥就落咗去游咗個早水。游完我啊哥就話買早餐俾佢老婆食,我call我老婆問佢食乜,但係老婆話唔食,想瞓多陣叫我唔好嘈佢。咁老婆唔食我咪諗住等埋佢先食囉,所以我哋凈係買咗嘢俾啊嫂食就返酒店。

老婆叫我唔好嘈佢咁我就同我啊哥講話我可唔可以去佢間房hea陣先,我啊哥話要message問咗佢老婆先。之後佢老婆就覆佢話ok。

咁入到佢哋房啊嫂仲喺張床到啱啱瞓醒,我啊哥同佢講話買咗嘢俾佢食然後就擺低咗喺張床到俾啊嫂。啊嫂見有嘢食就坐起身,然後好sweet咁同我啊哥講 thank you。啊嫂啱啱瞓醒個樣頭髮亂亂哋,但好清純同帶啲可愛,見到有嘢食仲好sweet咁,個樣其實都幾迷人。

咁我入到佢哋房,啊嫂又啱啱瞓醒其實我都有啲唔好意思,所以我都唔知點咁凈係企咗喺到。不過就係因為我凈係企咗喺到,反而俾咗個最有利嘅角度俾我可以𥄫到啲正嘢。。。

啊嫂坐咗起身之後,雖然仲係攬住張披,但係我都清楚見到啊嫂著住件超級低胸嘅睡衣(定係睡裙我唔知因為睇唔到佢下半身)。啊嫂一坐起身嗰吓我已經即時俾佢對波吸引住。

啊嫂伸手向前睇吓我啊哥買咗咩早餐俾佢嗰一刻佢件睡衣已經打開晒,成對大波直頭跌晒出嚟,第一次親眼見到啊嫂對lin,嗰一刻真係好震撼!

我當時著緊嗰條褲因為本身冇褲袋,所以我由頭到尾都已經用手攞住咗部電話,我當然本能反應一手㩒個camera制出嚟,扮message老婆。手勢純熟嘅我襯啊嫂同我啊哥講緊嘢嘅時候已經一take過影咗啊嫂露lin嘅moment落嚟。

可能我覺得我就咁企咗喺到咁耐開始有啲怪怪哋嘅感覺,咁我就諗住講吓嘢冇咁怪啦。我就問啊嫂佢唔擦牙就食嘢?
點知問撚完就揼春,啊嫂話係喎未擦牙,之後佢諗住起身嗰陣望咗自己對波一吓,俾佢發現咗自己走晒光之後佢即時用手遮住個心口,然後望吓我。好彩我醒目一見佢望自己嗰嘢我已經第一時間望咗去第二度。之後啊嫂望吓我啊哥,又再望吓我,又用手㩒住自己心口,想擰開張披起身去擦牙但係又窒住窒住,好似有口難言咁。

唔知係因為佢當時冇著褲?定係佢知自己條睡裙太短?驚上下失收再走光俾我見到?咁我見到咁都識do啦,唔通仲賴死唔走咩。咁我咪話我我肚餓返去叫醒老婆食嘢囉!

如果我唔咁笨柒,多口問啊嫂擦牙嘅話我可能唔洗搞到自己要走,分分鐘可以再𥄫耐啲,不過終於可以親眼見到我個大波啊嫂粒lin,其實我都已經算心滿意足㗎啦

附件

哇!早晨!見到尼張照片,當場醒嗮!好靚!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-1 06:49 發表 查看引用來源
之前同我老婆,我啊哥同嫂staycation,book咗2間房一人一間。第2日朝早兩個女人都仲瞓緊覺,我同我啊哥就落咗去游咗個早水。游完我啊哥就話買早餐俾佢老婆食,我call我老婆問佢食乜,但係老婆話唔食,想瞓多陣叫我唔好嘈佢。咁老 ...
👍🏻😛正混圓😲👏👏🌡️🌡️🌡️😍🤤🤤

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆