上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

正波波呀,晨早有好嘢

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-7-2 16:27 發表 查看引用來源

3表姊妹師兄最鍾意睇邊個先
3個都好正!!!
不過最有幻想性一定係阿嫂🤤🤤
全部都好詳細有晒背景同畫面配合!!
好好J!! 仲要睇左咁耐有晒感情🤤🤤🤤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-7-8 15:14 發表 查看引用來源
啱啱個星期六喺屋企hea咗全日,老婆上身著住件黑色tee下身短褲,普通屋企衣著look冇乜特別。

老婆成個下晝都攤喺sofa到睇電視,咁我就喺房打機,打咗幾粒鐘之後出廳見老婆仲係打橫咁攤咗喺sofa,佢三叔就坐咗喺老婆對腳隔離。 ...
上身飛釘下身露西?🤤🤤J死人了😍😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-1 06:49 發表 查看引用來源
之前同我老婆,我啊哥同嫂staycation,book咗2間房一人一間。第2日朝早兩個女人都仲瞓緊覺,我同我啊哥就落咗去游咗個早水。游完我啊哥就話買早餐俾佢老婆食,我call我老婆問佢食乜,但係老婆話唔食,想瞓多陣叫我唔好嘈佢。咁老 ...
好正!!!ching又有好野望!!!
好幸福🤤羡慕!!!!!!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-1 14:19 發表 查看引用來源

師兄做咩成日send呢啲片俾我?😂
咁耐不見你,你好忙??
是不是變態女上司,不如講下你女上司

路過再追~~~老婆同三叔點呀?🤤
linlin還好嗎?😆

上次分享咗staycation嗰陣俾我見到我大嫂走光露點,大家唔係以為4日嘅staycation入面我凈係𥄫過我大嫂一次呀?我喎??

尾二嗰日兩個女人瞓醒覺就落咗酒店歎spa,2個女人日日唔係整指甲就做spa,簡直係女皇式嘅享受。相反我同我啊哥兩條友就日日留喺酒店房飲嘢鳩hea咁等佢哋。

咁嗰日我同啊哥如常咁喺房斟定紅酒等佢哋,兩個女人歎完個spa返嚟容光煥發,坐低再歎埋杯紅酒,真係戥佢哋happy。

因為兩個女人未返嚟嗰陣我啊哥已經坐咗喺床,而我就坐咗喺張床前面其中一張sofa凳上面嘅關係。所以我老婆返到嚟為咗坐近啲我所以就坐咗喺對面張床到,咁大嫂就好自然坐咗喺我啊哥對面,啫係我隔離張sofa凳。

我哋嗰日成大半日時間就係咁留咗喺房飲住紅酒吹水,兩個女人因為做完spa嘅關係,所以佢哋都仲係著住酒店嘅浴袍喺身,件浴袍好厚同好大件,加上我未做過spa,唔知做spa嗰陣會唔會著衫,所以我其實一路都諗緊佢兩個件浴袍入面,到底係唔係全裸?。。

一諗到我大嫂坐喺我隔離,浴袍入面乜都冇著,我已經開始有啲興奮

一路吹水大嫂喺我隔離,件浴袍又包到鬼死咁密實,所以開頭嗰段時間都冇乜特別。係直到我大嫂換咗姿勢坐,佢又講緊嘢,所以我望過去。。。先終於俾我見到啲嘢。。。係,大嫂入面真係乜都冇著!!

襯佢講緊嘢,我啊哥又㩒緊電話,show俾你哋睇

大嫂咁樣側身唉住sofa柄坐,搞到佢自己件浴袍個領口位撐開晒。原先誤打誤撞搞到佢坐咗喺我隔離,以為隔離咁嘅角度一定冇得𥄫嘢啦,點知反而先係最有利嘅位置。

見大嫂杯酒差唔多飲晒,我起身攞枝酒,背住啊哥幫大嫂斟酒,另一隻手揸住部電話,睇都唔洗睇,狂㩒,又俾我影到將幾清喎 😝

不過呢吓影相大意咗,冇留意到我老婆喺我隔離,俾佢見到我影大嫂相。。。唉。。嗰嘢真心驚佢嬲。但係又唔出得聲𠱁佢,唯有坐返低繼續扮冇嘢。

吹多陣水我哋已經要諗晚飯食乜,咁大嫂就叫我哋諗因為佢要去沖涼,去到呢個moment我老婆都仲未同我講過一句嘢。大嫂入咗廁所之後老婆就凈係同我啊哥傾食乜,都係冇理過我。跟住佢哋用電話睇食乜,老婆就起身坐咗落原本大嫂個位到,我以為佢係為咗方便同我啊哥傾所以又冇乜點留意啦。
點知坐坐吓我見我啊哥碌住部電話,但係成日眼望望𥄫向我老婆個方向。咁我就傾前少少個身望吓老婆,見到老婆襠起咗對腳,但係件浴袍又冇包住成對玉腿露晒出嚟,我先開始估到老婆想點。。。

其實有少少嘢我想同大家解釋吓先,大家都知我鐘意老婆走光露俾入睇,不過唯獨是我屋企人,我就唔鐘意。個個都可以露,係我老豆同我啊哥我就真係唔得,所以大家睇我post咁耐我從來冇一個post係講我老婆走光俾我屋企人見到。而我老婆一向都好清楚呢樣嘢所以佢泳遠喺我老豆同啊哥面前都會好小心。但係嗰日俾佢見到我影大嫂相,佢擺到明玩報復

我見到老婆專登坐過去我啊哥對面,之後我啊哥又不停偷望我老婆我已經大概估到個衰婆乜料。個衰婆本來棟起咗一隻腳,另一隻襠咗喺將凳上面,我凈係喺佢隔離已經見到佢件浴袍因為佢棟起咗隻腳而搞到叉開晒,成對腳露晒出嚟。

之後我whatsapp佢問佢搞乜,佢睇完我message唔複,之後我見佢將佢棟起咗嗰隻腳放低咗,我以為佢見到我message所以放返好對腳啦,點知我見我啊哥望得仲勁。我即刻起身過去睇吓,我真係O撚咗咀。

老婆件浴袍打開晒,喺我啊哥面前成個西露晒出嚟!!我仲以為老婆見到我message所以放返好對腳,但係原來佢係利用放返低隻腳呢個動作嚟扮到唔知情,唔小心咁搞到件浴袍叉開咗。

本來嗰陣嬲嬲哋都冇諗過影老婆,但係我影完大嫂,唔影佢,俾佢揸多樣嘢嚟嬲我仲大鑊,加上我醒起要share上嚟俾我老婆啲粉絲睇,所以嗱嗱聲係咁意影。不過嗰陣啲陽光好勁,我影得又求其所以呢張啲質素影得好差

我即刻企喺佢面前,背住我啊哥遮住佢,扮冇嘢咁問佢搵到食咩未。但俾咗個我唔多高興嘅樣俾佢睇,老婆為咗繼續扮到唔刻意咁所以佢都扮冇嘢咁答我未搵到。我就扮晒睇吓佢電話咁就好快咁搵手整返佢件浴袍遮返住區個西。但係因為件浴袍已經俾老婆整到移晒位,所以我凈係能夠啱啱好遮返住佢個西,但係佢成對腳都仲係露晒出嚟。

我就坐喺我啊哥隔離同佢哋一齊睇食乜,睇睇吓老婆都冇乜再有動作我以為佢玩夠啦。跟住老婆話佢電話冇乜電,叫我攞個叉電器俾佢,咁我攞完個叉電器俾佢就坐返喺啊哥隔離。點知個衰婆忽然間成個人打側身,伸手去隔離牆個插頭,仲要伸極都好似唔夠手長咁,搞到成個籮柚露晒出嚟俾我啊哥睇。

嗰刻我真係除咗扮唔知之外,我真係唔識點俾反應。返到房換衫老婆diu我,話我唔鐘意佢走光俾我啊哥睇佢咁多年都好尊重我,但係我就走去影個大嫂嘅走光相,仲話我𥄫人哋老婆走光,影人老婆,俾人哋老公見返我老婆走光好公平,diu我雙重標準。俾佢diu咗成日,搞到我之後眼尾都唔敢再望我大嫂

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-12 06:47 發表 查看引用來源
上次分享咗staycation嗰陣俾我見到我大嫂走光露點,大家唔係以為4日嘅staycation入面我凈係𥄫過我大嫂一次呀?我喎??

尾二嗰日兩個女人瞓醒覺就落咗酒店歎spa,2個女人日日唔係整指甲就做spa,簡直係女皇式嘅享受。相反我同我 ...
相正🤤好正(黑白對比鮮明)👏毛密腿白👏👏🤤😁😋👍🏻👍🏻🎉
可憐師兄比老婆(女人嫉妒心你唔明架喇!)還以顏色!😳真係米得罪老婆😕日子唔好過……

阿嫂係如果知你去滾佢就會出去俾人攪果類人,哈哈。

其實絕大部份女人,起碼我識既,係俯前少少夾餸之類動作都會撳住心口驚走光,無論件衫個領鬆定緊都係咁,已經係習慣。

所以有理由相信你阿嫂和老婆表姐都係有你地舖癮。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆