上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

引用:
原帖由 koalaau 於 2021-8-12 10:08 發表 查看引用來源
其實絕大部份女人,起碼我識既,係俯前少少夾餸之類動作都會撳住心口驚走光,無論件衫個領鬆定緊都係咁,已經係習慣。

所以有理由相信你阿嫂和老婆表姐都係有你地舖癮。 ...
同意睇法……佢哋心態。
應該係預咗比你哋"睇"(好身材怕乜去shown)冇所謂😌但如果搞😏就"死定"(唔會比你好過)。

回覆 5877# 最錫我老婆 的帖子

嘩⋯正呀⋯⋯4張相都好正⋯⋯好好J😍

引用:
原帖由 koalaau 於 2021-8-12 10:08 發表 查看引用來源
其實絕大部份女人,起碼我識既,係俯前少少夾餸之類動作都會撳住心口驚走光,無論件衫個領鬆定緊都係咁,已經係習慣。

所以有理由相信你阿嫂和老婆表姐都係有你地舖癮。 ...
咁我又唔多同意你嘅講法啦,夾餸都驚走光嗰啲女我自己真係比較小見。講真我平時返工啲女同事又好,自己friend又好,都真係好多時會見到佢哋走光。有時啲女做緊其他嘢真係唔會諗自己走唔走光。唔洗講話識嗰啲啦,有時出街搭車見到啲3唔識7嘅女坐喺到你都會有機會見到吓佢哋露吓bra啦,咁唔通個個都有鋪露出癮咩。
宜家嘅女仔唔同以前㗎啦,佢哋著嘅衫已經唔係以前遮到上頸嗰啲衫,啲女背心短裙,再唔係就跌膊大領,你顧到幾多?驚就唔會咁著啦,但係你出去睇吓條街,幾多女都係著呢啲衫。唔講外國,唔講國內嘅女啦,凈係香港地啲女已經大把。有啲女有樣有身材,怕咩你𥄫?又有啲女真心on9唔知自己走光嘅亦都大有人在,但係唔代表佢地有鋪露出癮喎。我個friend個老婆有次喺沙灘露點,知道之後佢都唔happy,仲diu我個friend話佢點解唔幫佢留意住啦,如果以你所講夾餸都遮住嘅,我個friend老婆一開始已經唔會走光,直頭連唔happy都唔會添啦。所以你話大部份嘅女連夾餸都驚走光真係誇張咗啲,你估啲女真係好似我哋班鹹蟲咁,成個腦都係佢哋走光要𥄫佢哋咩 😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-12 12:14 發表 查看引用來源

咁我又唔多同意你嘅講法啦,夾餸都驚走光嗰啲女我自己真係比較小見。講真我平時返工啲女同事又好,自己friend又好,都真係好多時會見到佢哋走光。有時啲女做緊其他嘢真係唔會諗自己走唔走光。唔洗講話識嗰啲啦,有時出街搭 ...
知色水平唔同🤭🤭睇慣咸野😏係咁唸架啦!😅🤣唔好見怪🤭🤭纯水吹水😉🤗🤭🤣

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-8-12 12:34 發表 查看引用來源

知色水平唔同🤭🤭睇慣咸野😏係咁唸架啦!😅🤣唔好見怪🤭🤭纯水吹水😉🤗🤭🤣
我都係純粹吹水,大家研究研究,絕無惡意

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-12 13:13 發表 查看引用來源

我都係純粹吹水,大家研究研究,絕無惡意
咸濕因好看🤭🤭

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-12 12:14 發表 查看引用來源

咁我又唔多同意你嘅講法啦,夾餸都驚走光嗰啲女我自己真係比較小見。講真我平時返工啲女同事又好,自己friend又好,都真係好多時會見到佢哋走光。有時啲女做緊其他嘢真係唔會諗自己走唔走光。唔洗講話識嗰啲啦,有時出街搭 ...
但有d ,不介意走光,露少少波出來

thnaks for your sharing.

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-12 06:47 發表 查看引用來源
上次分享咗staycation嗰陣俾我見到我大嫂走光露點,大家唔係以為4日嘅staycation入面我凈係𥄫過我大嫂一次呀?我喎??

尾二嗰日兩個女人瞓醒覺就落咗酒店歎spa,2個女人日日唔係整指甲就做spa,簡直係女皇式嘅享受。相反我同我 ...
精彩,非常精彩! 好多謝 ( 最錫我老婆 )師兄 ,經常畀啲眼睛冰淇淋我哋 !!多謝!多謝!

師兄,做得好,真係一睇再睇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆