上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

老婆今朝唔知黐咗邊條根,竟然肯俾我影佢個含樣 😝😝😝😍😍

深消一po,唔post唔得,等唔切第二日先post上嚟啦。俾呢到未瞓嘅師兄們FF吓 😝

附件

回覆 5891# 最錫我老婆 的帖子

果然夜訓的鳥兒係有蟲吃的🤣🤣
多謝師兄!
呢3張相個角度直情有聲有畫面添呀🤩

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-13 02:44 發表 查看引用來源

深消一po,唔post唔得,等唔切第二日先post上嚟啦。俾呢到未瞓嘅師兄們FF吓 😝
晨早睇到鸠都硬,正👍👍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-13 02:44 發表 查看引用來源

🤩🤩😲🥳🥳🌡️👏👏💯非常精彩! 師兄極度 享受喎!睇住佢冰條,雪雪聲 !!多謝分享!🎉🎉👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

引用:

多謝師兄,見到鳩都硬曬,好想搵女幫我含。

晨早有擎喜,見到都想被女含!

好幸福呀師兄,有原圖可以看嗎

引用:

哈哈....咁可以益吓我哋...啦

引用:
原帖由 賭神^^ 於 2021-8-13 07:41 發表 查看引用來源
好幸福呀師兄,有原圖可以看嗎
何解師兄仲要睇原圖?啲相凈係遮咗我細佬咋喎,又冇遮我老婆,唔通師兄對我碌嘢有興趣?😂
小第怕醜,碌鳩無謂見光啦 😝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆