上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-8-13 07:10 發表 查看引用來源

多謝師兄,見到鳩都硬曬,好想搵女幫我含。
未搵到之前用我老婆把口嚟FF頂住先 😝

回覆 5900# 最錫我老婆 的帖子

哈哈😄
等你下一次既正post

回覆 5891# 最錫我老婆 的帖子

WOW ⋯⋯嫂子一早就食豐富嘅早餐🤣🤣🤣

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-13 08:03 發表 查看引用來源

何解師兄仲要睇原圖?啲相凈係遮咗我細佬咋喎,又冇遮我老婆,唔通師兄對我碌嘢有興趣?😂
小第怕醜,碌鳩無謂見光啦 😝
亞嫂有第一次以後大把機會影口爆/颜射,女人過到心理關口就咩都玩得

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-13 08:03 發表 查看引用來源

何解師兄仲要睇原圖?啲相凈係遮咗我細佬咋喎,又冇遮我老婆,唔通師兄對我碌嘢有興趣?😂
小第怕醜,碌鳩無謂見光啦 😝
多謝樓主分享,不過,我都係最想睇亞嫂副波地!👍

回覆 5901# 最錫我老婆 的帖子

唔客氣啦咁我🤩,好正

睇到鳩痕

so jeng ah ching

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-12 06:47 發表 查看引用來源
上次分享咗staycation嗰陣俾我見到我大嫂走光露點,大家唔係以為4日嘅staycation入面我凈係𥄫過我大嫂一次呀?我喎??

尾二嗰日兩個女人瞓醒覺就落咗酒店歎spa,2個女人日日唔係整指甲就做spa,簡直係女皇式嘅享受。相反我同我 ...
樓主大嫂和老婆都甘正😍😍😍😍😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-13 02:44 發表 查看引用來源
老婆今朝唔知黐咗邊條根,竟然肯俾我影佢個含樣 😝😝😝😍😍

深消一po,唔post唔得,等唔切第二日先post上嚟啦。俾呢到未瞓嘅師兄們FF吓 😝
睇見都爽😍😍😍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆