上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

真係好少有!難得今次仲有少少樣見到,正!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-13 02:44 發表 查看引用來源
老婆今朝唔知黐咗邊條根,竟然肯俾我影佢個含樣 😝😝😝😍😍

深消一po,唔post唔得,等唔切第二日先post上嚟啦。俾呢到未瞓嘅師兄們FF吓 😝
睇完大嫂個波同呀嫂對腳,加埋呀嫂個含咀
繳械啦又要

正到飛起,愈來愈多嘢睇

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-12 06:47 發表 查看引用來源
上次分享咗staycation嗰陣俾我見到我大嫂走光露點,大家唔係以為4日嘅staycation入面我凈係𥄫過我大嫂一次呀?我喎??

尾二嗰日兩個女人瞓醒覺就落咗酒店歎spa,2個女人日日唔係整指甲就做spa,簡直係女皇式嘅享受。相反我同我 ...
好正!!!😖😖但巴打要小心呀!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-13 02:44 發表 查看引用來源
老婆今朝唔知黐咗邊條根,竟然肯俾我影佢個含樣 😝😝😝😍😍

深消一po,唔post唔得,等唔切第二日先post上嚟啦。俾呢到未瞓嘅師兄們FF吓 😝
嘩頂,唔得,要打返個J先!!🤤🤤

上次自拍影西,今次影口爆。
你老婆越來越open mind ,正呀

星期日老婆表姐晏晝約咗佢班同事出街,費事帶住個仔所以就擺咗個仔喺我哋屋企俾我哋睇住順便俾佢啊嫲湊吓孫。

其實我都成個幾兩個月冇見過表姐,一心諗住佢上到嚟希望可以𥄫吓嘢,點知佢嚟到擺低個仔,同老婆交帶咗幾句就話要趕住走。表姐走咗之後老婆就同三叔check吓表姐帶嚟一袋二袋嘅嘢係乜嚟。老婆著咗條又長又高領嘅大碼tee,又冇嘢𥄫,所以我都唔知個三叔咁有興趣走埋嚟做乜,又唔關佢事。

咁我見表姐走咗又冇我嘅事咪返sofa繼續睇電視囉,之後睇咗陣老婆就喺啲袋到攞咗幾本書出嚟就叫個細路坐喺sofa到睇等佢可以洗埋啲衫先出嚟陪佢。呢個𡃁仔不嬲都好乖嘅,所以唔洗點理,佢自己就咁就坐咗喺到睇公仔書。

之後老婆搞掂就出嚟陪佢坐喺sofa,老婆可能知道自己件大碼tee夠長,拉一拉件衫尾遮住自己個三角位置就唔驚走光,所以佢成對腳放埋上sofa咁翹住對腳嚟坐。而事實上老婆就算咁坐,佢件長tee都已經夠晒長遮住咗佢嘅敏感部位,所以佢當時又真係冇走光㗎喎。

但係三叔見到我老婆坐低之後就無啦啦攞咗啲生果過嚟,然後仲成個人坐埋喺地下(啫係老婆對腳嘅前面) 跟住就開始慢慢切俾個細路食。我心諗,收皮啦 你有咁好死?

三叔喺我哋到住咗咁耐,其實佢唔多唔少都已經可以聞到味,見到老婆咁坐都大概知道好大機會有嘢𥄫,宜家佢已經醒到任何時候都可以諗到計仔去製造𥄫嘢嘅機會俾自己。

因為我哋張sofa係L型sofa,我就坐正喺中間,老婆就坐咗喺個L尾嗰忽,所以我當時個角度就唔係話太理想,如果老婆真係走光嘅話我未必會可以第一時間睇到三叔所見到嘅畫面。所以我唯有起身入廚房攞嘢飲,然後出返嚟喺廳到行吓扮伸吓筋骨咁,等囉

拉咗陣筋,連行都未洗行,老婆已經走光。
個細路有啲英文字唔識就問我老婆,我老婆就成個身傾斜咁埃過去教佢。。老婆對腳喺晒sofa上面,對腳唔擘開又點平衡到?

三叔即時停晒手,攞住把刀望到眼都唔眨,我都嗱嗱聲襯老婆未發現之前都行近啲,影多張。

影完我又嗱嗱聲行返後啲離遠再望,老婆教完個細路啲英文字讀埋嗰頁俾佢聽之後就坐返起身,佢見到自己件tee縮起咗,應該都feel啱啱發生咩事。老婆用手拉返件衫尾襟返住自己個三角地帶,然後佢即刻望吓佢三叔,但係嗰陣時佢三叔已經冇再繼續望。老婆然後望吓我,見到我望住佢,我打咗個眼色俾佢,佢就更加
確定自己啱啱走咗光。佢望吓三叔,然後我點頭,佢就知道冇錯,佢三叔睇晒。
呢啲就係我同老婆之間嘅默契,一切盡在不言中。

之後一路都再冇特別嘢發生,直到老婆個表姐上嚟接返個仔,仲專登買咗糖水上嚟喺我哋坐咗陣先走。喺佢哋食完糖水傾緊計,我同三叔執緊檯嘅時候。。

個幾兩個月冇見過老婆個表姐,晏晝佢擺低咗個仔之後又走得咁衝忙,以為錯失機會啦,點知臨尾咁都可以俾我𥄫到佢對波 😜 😜

附件

回覆 5917# 最錫我老婆 的帖子

嘩⋯差唔多收工睇到啲正相⋯精神😎
嫂子差少少又露閪啦😍😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-18 06:15 發表 查看引用來源
星期日老婆表姐晏晝約咗佢班同事出街,費事帶住個仔所以就擺咗個仔喺我哋屋企俾我哋睇住順便俾佢啊嫲湊吓孫。

其實我都成個幾兩個月冇見過表姐,一心諗住佢上到嚟希望可以𥄫吓嘢,點知佢嚟到擺低個仔,同老婆交帶咗幾句就話 ...
師兄影得好精彩👏👏👏早上睇到精神晒🤩…😋最正中門大開👍🏻漲卜卜🌡️💯😍白雪雪!🤤🤤🤤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-18 06:15 發表 查看引用來源

其實我都成個幾兩個月冇見過表姐,一心諗住佢上到嚟希望可以𥄫吓嘢,點知佢嚟到擺低個仔,同老婆交帶咗幾句就話 ...
阿嫂剃左陰毛?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆