上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

[quote]原帖由 臭輝 於 2021-8-18 07:08 發表 查看引用來源
佢修咗陰唇附近嗰啲,事關佢睇咗佢上次酒店房喺我啊哥面前露西嗰張相,睇完佢話太多毛好核凸。不過因為我鐘意佢著佢平時出街嗰啲tback同半偷明嗰啲底褲,走起光嗰陣見到佢啲毛毛,視覺上正好多,所以我叫佢凈係修陰唇附近嗰啲,留返上面嗰啲毛唔好剃晒佢。
加上佢呢條底褲係屋企著嗰啲普通款,大大條乜毛都遮晒啦

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2021-8-18 06:54 發表 查看引用來源
嘩⋯差唔多收工睇到啲正相⋯精神😎
嫂子差少少又露閪啦😍😂
老婆喺屋企通常都係著呢啲普通款嘅底褲,佢話屋企要舒服啲喎。,所以大大條想露西都幾難啦,差啲見到兩面鮑魚邊就真 😝😝

回覆 5922# 最錫我老婆 的帖子

再等睇嫂子啲靚底褲仔😍😍😍

回覆 5921# 最錫我老婆 的帖子

師兄認同你⋯有啲毛毛視覺上正好多😍

阿嫂啲皮膚好白好滑,多謝分享👍👍👍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-13 02:44 發表 查看引用來源
老婆今朝唔知黐咗邊條根,竟然肯俾我影佢個含樣 😝😝😝😍😍

深消一po,唔post唔得,等唔切第二日先post上嚟啦。俾呢到未瞓嘅師兄們FF吓 😝
我都耐唔耐都有拍低

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2021-8-18 06:54 發表 查看引用來源
嘩⋯差唔多收工睇到啲正相⋯精神😎
嫂子差少少又露閪啦😍😂
典解覺得亜嫂對波好似細咗,亞嫂減咗肥呀?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-18 07:17 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 臭輝 於 2021-8-18 07:08 發表 查看引用來源
佢修咗陰唇附近嗰啲,事關佢睇咗佢上次酒店房喺我啊哥面前露西嗰張相,睇完佢話太多毛好核凸。不過因為我鐘意佢著佢平 ...
大開中門🤤👍🏻😋😍😛白雪雪…😛

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-18 06:15 發表 查看引用來源
星期日老婆表姐晏晝約咗佢班同事出街,費事帶住個仔所以就擺咗個仔喺我哋屋企俾我哋睇住順便俾佢啊嫲湊吓孫。

其實我都成個幾兩個月冇見過表姐,一心諗住佢上到嚟希望可以𥄫吓嘢,點知佢嚟到擺低個仔,同老婆交帶咗幾句就話 ...
阿嫂嘅大髀罅真係好白,但係唔知滑唔滑 ,因為未摸過。最頂癮係條 nylon 織花三角底,齋睇條底褲已經扯咗旗 。真係非常渴望師兄每日都有新相 share 畀兄弟們欣賞。

引用:
原帖由 taifai88 於 2021-8-18 11:07 發表 查看引用來源
典解覺得亜嫂對波好似細咗,亞嫂減咗肥呀?
師兄 其實你有冇睇文?偷影對波嗰個係我老婆個表姐嚟㗎喎,唔該追post唔好凈係睇相,麻煩晒 🙏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆