上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

引用:
原帖由 Skidsteer 於 2019-1-22 09:41 PM 發表 查看引用來源
樓主女婆有前有後,正到流晒鼻血😍😍😍
多謝ching,靚相陸續有嚟

好鬼識玩

收得PM 末?

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-1-23 05:52 AM 發表 查看引用來源
收得PM 末?
我收到pm,係唔可以回覆同send pm

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 08:48 PM 發表 查看引用來源
話明分享同老婆露出,呢個post當然唔會淨係post吓老婆啲私照就算啦,今次先講吓較早期嘅一次露出經歷。

嗰次同老婆一齊去聽個seminar,嗰日我老婆著咗件非常之低胸嘅小背心,佢根本唔需要點郁個身都已經會好容易走光。我哋約咗喺會場門口見,我一見到佢已經忍唔住喺佢耳邊同佢講佢件背心好正,唔洗郁我已經目及到佢個bra。
佢好大力咁打咗我一吓然之後就用手遮住個心口,然後咬住唇咁睥咗我一吓示意唔 ...
阿嫂真係正到冇朋友啊!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 08:48 PM 發表 查看引用來源
話明分享同老婆露出,呢個post當然唔會淨係post吓老婆啲私照就算啦,今次先講吓較早期嘅一次露出經歷。

嗰次同老婆一齊去聽個seminar,嗰日我老婆著咗件非常之低胸嘅小背心,佢根本唔需要點郁個身都已經會好容易走光。我哋約咗喺會場門口見,我一見到佢已經忍唔住喺佢耳邊同佢講佢件背心好正,唔洗郁我已經目及到佢個bra。
佢好大力咁打咗我一吓然之後就用手遮住個心口,然後咬住唇咁睥咗我一吓示意唔 ...
好文靚相好故事,多謝分享。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 01:20 AM 發表 查看引用來源

雖然唔算得上係大波,但係佢波型真係唔錯,大小適中啱我口味
其實大波就無咁靚,呢款類型好有胃口啊!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 02:24 PM 發表 查看引用來源
老婆成日話佢屎忽大,叫我唔好影佢個躉。邊係啫,我覺得不知幾正,呢啲先叫靚股架嘛,大家話係唔係啦

...
後入一定好正,又彈手

尋晚ot到勁夜,因為走嗰時已經好夜同好眼瞓,我公司亦都好近我老媽子屋企所以就索性返咗老媽子到瞓咗晚。

啱啱起身記起今朝有人送床去我屋企,所以啱啱message老婆提佢。老婆話佢已經醒咗等緊,司機話大概10分鐘內會到。
我就問佢宜家著緊啲咩。。。衰婆話佢著緊咩都冇用唔關我事因為我都唔喺屋企。
我咪同佢講我已經起咗身返緊嚟囉。。

氹兩氹衰婆終於落搭 send咗張相俾我睇佢宜家著緊咩。。。

一睇到佢著住呢條睡裙即刻同佢講”得!我即刻飛的返嚟!”
司機10分鐘內到。。希望趕得切

司機已經到咗。。。我仲等緊轉車。。。頂。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆